Warranty Business Controller till fordonsindustrin

Vill du arbeta som Warranty Bussiness Controller i en global organisation? Har du några års erfarenhet av arbete som business controller? Då har vi på Adecco Automotive Professionals tjänsten för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta på koncernnivå och vara placerad på huvudkontoret hos vår kund inom fordonsindustrin. Den grupp du kommer att ingå i, är ansvarig för hantering av ekonomiska aspekter kring vår kunds garantier. Detta inkluderar kostnadsuppföljning, reserve management och avgiftsberäkningar. Du kommer bland annat att arbeta med avtalsgarantier, kampanjer och teknisk goodwill.

Dina arbetsuppgifter:

- Hantera kampanjer och ersättningar av tekniska goodwill provisioner
- Ta aktiv del vid uppföljning av utgifter och öppning av nya kampanjer samt säkerställa att budget följs.
- Analysera utgifter för olika marknader inom bolaget och supportera ledningen med resultatet.
- Leverera korrekt information till ledningsgruppen och bidra med analyser som ligger till underlag vid beslut.
- Boka provisioner och rapportera avvikelser vid månadsbokslut.
- Ansvara för input till ledningens rapporter gällande kampanjer.
- Medverka vid kampanjmöten

Uppdraget är ett föräldravikariat från 11 maj till 21 augusti 2015. Du kommer att bli anställd hos oss på Adecco och ha din placering ute hos vårt kundföretag.

Vem trivs här?
Du som har en Civilekonomexamen eller en motsvarande utbildning samt har arbetat som Business Controller i större bolag tidigare, kommer att trivas utmärkt i din nya roll. Att du är analytisk och har en god förmåga att hantera stora mängder med information i kombination med att du är skicklig användare av Excel, gör att du snabbt kommer in i dina arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du är strukturerad och att du besitter en stark egen drivkraft att uppnå resultat. Goda kunskaper i SAP R/3 och tidigare erfarenhet från fordonsbranschen är meriterande. Då du kommer att arbeta i en global organisation förutsätts att du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet påbörjas omgående och sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..