Vikarierande Business Controller

Franchise support arbetar med att upprätthålla vårt avtal med och att hjälpa, stötta och utveckla affären för, våra drygt 40 franchisetagare runt om i landet. Avdelningen består idag av sju medarbetare med olika arbetsuppgifter och vi behöver nu en vikarie för en person som skall vara föräldraledig.

Som Business Controller är du en viktig del av vårt lag som arbetar med ökad försäljning i fokus. Detta genom att du stödjer och coachar våra franchisetagare i utvecklingen av sina företag, vilket är en av de avgörande faktorerna för att vi ska nå våra högt ställda mål. Du bidrar genom att du arbetar med framtagande av affärsplaner, uppföljning av avtalsfrågor, ekonomiska kvartalsrapporter och mycket mera. Du kommer även koordinera och leda vårt tranformationsprogram för att ständigt utveckla våra Franchisetagare när det gäller ledarskap, affärsförståelse och säljdriv.

Det krävs att du kan arbeta självständigt mot egna mål och vara närvarande ute på fältet vilket kräver en del resande.

Vi söker dig som:

Är civilekonom med några års erfarenhet från arbete med ekonomisk styrning
Har en analytisk förmåga och ett intresse av att se vad som ligger bakom ett resultat
Har en pedagogisk förmåga och som kan coacha andra till ett bättre resultat
Har mycket goda kunskaper i excel
Vill ha en bredd på dina arbetsuppgifter och är flexibel

Tjänsten är ett vikariat på heltid under minst ett år och du kommer att vara placerad på vårt kontor vid Gumpekulla i Linköping. Våra franchisetagare finns över hela landet och därför är resande såväl över dagen som över natt att vara en del av vardagen. Vissa tester förekommer i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Låter detta intressant? Ring gärna Mariah Hanses på telefon 0723-87 79 78 för mer information. Ditt personliga brev och CV skickar du till rekrytering@verisure.se senast 2015-06-14. Tillträde enligt överenskommelse.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.