Vi söker en HR Business Partner till Ramirent

Ramirent är ett av Sveriges största maskinuthyrningsföretag och bland våra kunder märks företag inom såväl bygg- som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 11 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.


Vårt mål inom HR är att se till att vi har engagerade medarbetare med rätt kompetens för att utföra ett riktigt bra jobb. Detta gör vi genom att stödja och rådgiva våra chefer i deras vardag i medarbetarfrågor samt genom att utveckla och se till att vi har effektiva och smidiga HR processer. HR arbetet inom Ramirent har nu kommit till en ny fas där du kommer spela en viktig roll. Du kommer att vara delaktig i att implementera koncerngemensamma HR processer i organisationen som är kopplande till företagets strategi.

Som HR Business Partner arbetar du nära vår verksamhet vilket innebär att du fungerar som bollplank och rådgivare till våra chefer i en eller flera regioner för att ge dem förutsättningar att lyckas i sina ledarroller.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

• Ansvara för arbetsrättsliga frågor samt förhandlingar
• Rekrytering
• Driva medarbetarsamtalsprocessen
• Arbeta med medarbetarundersökningen
• Rehabiliteringsärenden
• Medverka till att utveckla arbetet inom successionsplanering
• Driva och följa upp lönerevisionen
• Löpande personaladministration

Du kommer även att delta i utvecklingsfrågor tillsammans med övriga i HR-gruppen. Eftersom organisationen är geografiskt spridd kan tjänsten innebära en del resor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har utbildning inom PA-programmet eller motsvarande och ca 5 års arbetslivserfarenhet av breda HR-frågor. Arbetet förutsätter att du är van att driva många frågor samtidigt samt leverera till utsatta deadlines. Du har goda kunskaper i arbetsrätt och en vana av fackliga förhandlingar. Vi söker dig som vill arbeta i ett öppet företagsklimat med fokus på laganda. Du har förmågan att skapa förtroende och kontakter, ta initiativ och motivera människor i din omgivning med en positiv grundinställning. Du har en god människokännedom och en hög grad av personlig mognad och integritet.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå.

Mer om tjänsten

Tjänsten är placerad i Stockholm.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa ansvarig rekryteringskonsult Ann-Sophie Mattsson, tel: 073-521 65 21. Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se/jobb så snart som möjligt, dock senast 2013-07-31. Intervjuer sker i augusti. Varmt välkommen med din ansökan!
Wise Professionals AB – kvalificerad bemanning och rekrytering – http://www.wise.se/ – Stockholm – Göteborg – Malmö – växel 08-555 29000
Läs mer på arbetsförmedlingen
.