Vi söker en driven och engagerad Controller

Om oss

OnePartner Group är en svensk koncern med huvudkontor i Jönköping. Vi är en av de mest expansiva aktörerna inom kompetensförsörjning i södra Sverige. Vi når våra kunder och kandidater genom tre varumärken: EPAB – rekrytering, bemanning och omställning inom kollektivområdet. EnPartner – rekrytering, uthyrning och HRM inom tjänstemannasektorn. EBS – funktionslösningar och helhetsåtaganden hos våra kunder eller i egna lokaler. OnePartner Group har verksamhet på ett 20-tal orter med ca 600 anställda och omsätter ca 180 miljoner. Läs mer på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

För uppdrag hos ett av våra kundföretag beläget i Växjö söker vi nu en Controller. Vi söker dig som gillar problemlösning samt drivs av att förbättra processer och strukturer som bidrar till att förbättra lönsamheten. Som controller kommer du huvudsakligen arbeta med avstämningar, analyser och rapporter. Du kommer även att ansvara för företagets produktionsekonomi där det ingår att göra avstämningar och ha koll på olika projekt, du kommer även själv driva olika projekt.

Din profil

För att vara aktuell för denna tjänst har du en högre utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt ett par års erfarenhet som controller. Meriterande är om du kommer från ett mindre företag där du har haft ett bredare ansvar inom området. Vi söker dig som är engagerad, driven och har en analytisk förmåga. Du gillar att ta dig an uppgifter och arbeta i en framåtanda. Av din omgivning beskrivs du som en positiv, prestigelös och ambitiös person.

Tjänsten är på heltid med start efter sommaren. Uppdraget startar med en anställning på EnPartner men för rätt person finns chans till anställning på företaget.

Läs mer och ansök via www.enpartner.se. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Sanna Andersson, på 0470-32 38 33. Skicka din ansökan redan idag. Löpande urval tillämpas och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.