Verksamhetscontroller till Humana Äldreomsorg och LSS

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 12 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

ARBETSUPPGIFTER
Humana Äldreomsorg och LSS driver idag 12 äldreboenden, 39 LSS-boenden, dagligverksamheter samt Hemtjänst i 16 kommuner. Under de senaste åren har vi haft en stadig tillväxt, en utveckling som vi ser kommer att fortsätta även framöver.

Vi söker nu en verksamhetscontroller för alla våra äldreboenden till en spännande och omväxlande tjänst.

Som verksamhetscontroller kommer du att arbeta nära verksamheten och utveckla de ekonomiska processerna.

Arbetsuppgifter innebär bland annat:
* Ekonomiska verksamhetsuppföljningar med verksamhetschefer
* Delta och sammanställa budgetarbete
* Ekonomiska kalkyler i Excel
* Ta fram och vidareutveckla relevanta nyckeltal och analyser
* Identifiera och bidra till kostnadseffektivisering
* Delta vid anbudsmöten samt följa kontrakt och priser.
* Utbilda chefer och skapa ökad kunskap och förståelse för ekonomiska processer och ställningstaganden.

Du kommer att samarbeta med övriga ekonomifunktioner, verksamhetschefer, sälj och marknadsansvarig. Tjänsten innebär ett nära samarbete med divisionschefen för äldreboende, som även kommer vara din chef.

Vi erbjuder dig en spännande och utmanade tjänst där du får möjlighet att påverka och utveckla verksamhet och processer.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en högskoleutbildning med inriktning ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av ekonomiarbete inom vård och omsorg.

Som person är du analytisk och drivs av att förbättra och effektivisera processer. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs i ett högt tempo på en arbetsplats som präglas av flexibilitet och förändring. Vidare har du en god kommunikativ förmåga då du kommer ha mycket kontakt internt och presentera analyser och prognoser. Du behöver vara pedagogisk och lyhörd i samarbetet med verksamhetscheferna och i arbetet med att utbilda dem.

För att lyckas i din roll som verksamhetscontroller krävs det att du har mycket goda kunskaper i Excel.

Placeringsort för denna tjänst kommer vara Ängelholm.

Skicka in din ansökan redan idag, då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Inom Humana har vi valt ut tre värdeord som vi tycker bäst beskriver hur vi vill ge vård och omsorg: Glädje, Engagemang och Ansvar. Dessa ord är viktiga för oss i bemötandet av kunder, närstående och medarbetare. Du som vill arbeta hos oss ska dela vår humanistiska värdegrund och genuint trivas med att arbeta med människor.

Humana har som policy att begära utdrag från polisens belastningsregister innan erbjudande om anställning. Utdraget beställer du själv via polisens hemsida. Handläggningstiden är cirka två veckor så beställ gärna utdraget i god tid om du går vidare i rekryteringsprocessen.

All annonsförsäljning undanbedes.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.