Verksamhetscontroller

Vi behöver förstärka teknisk förvaltning med en verksamhetscontroller. Under teknisk förvaltning finns kommunens alla tekniska verksamheter samlade som till exempel vatten, fastigheter, fritidsanläggningar, renhållning, trafikanläggningar och parker. Det är många vitt skilda verksamheter, men de är alla av teknisk natur.

ARBETSUPPGIFTER
Din roll som verksamhetscontroller inom teknisk förvaltning blir en strategisk resurs inom miljö och säkerhet där du ska arbeta proaktivt och förbättra verksamhetssystem för ovan nämnda områden för våra enheter inom förvaltningen. Arbetet innefattar bland annat ansvar för att integrera och utveckla miljö- och säkerhetsfrågor inom ramen för vårat ledningssystem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning, gärna med inriktning mot miljö och/eller säkerhet, som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har erfarenhet av verksamhetsstyrning. Det är också positivt om du har tidigare erfarenhet av att leda projekt. Andra meriterande områden är erfarenheter av förändrings- och processarbete.

Vi vill att du
- tar ansvar och kan leda och driva egna uppdrag
- har god samarbetsförmåga och ett pedagogiskt förhållningssätt
- är noggrann med ett strukturerat arbetssätt
- har en god analytisk förmåga
- samordnar och följer upp
- är van att arbeta självständigt

Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..