Verksamhetscontroller/utredare

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Farsta är ett växande område som utvecklas med ny bebyggelse. För närvarande bor det närmare 55 000 personer . Farsta stadsdelsområde består av stadsdelarna Fagersjö, Farsta, Farstanäset, Farsta strand, Gubbängen, Hökarängen, Larsboda, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen.

I Farsta är det nära till både natur och till service och kommunikationer. På kort tid kan du vara ute i skog och mark eller vid någon av Farstas två sjöar Magelungen och Drevviken. Det tar cirka 20 minuter med tunnelbana till Stockholm city. Farsta centrum är en dynamisk stadsdel med ett aktivt kultur- och föreningsliv. Där finns också ett centrum med stort utbud från runt 150 butiker och restauranger.

Farsta stadsdelsförvaltning består av fem avdelningar varav Egen regi är en. De övriga är Beställare, Förskola och fritid samt stabsfunktionerna HR och Ekonomi, stadsmiljö och strategi.

Avdelningen Egen regi omfattar utförarverksamheten i egen regi inom äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning och socialpsykiatri. Du kommer att ingå i avdelningschefens stab tillsammans med utvecklingssekreterare, anhörigkonsulent och förebyggande verksamhet.


ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetscontroller har du ett brett arbetsfält med varierade arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt med utredningar och utvecklingsfrågor på avdelningschefens uppdrag. Stöd till enhetschefer ingår som en viktig del. Du skriver tjänsteutlåtanden till stadsdelsnämnden och medverkar till att ta fram verksamhetsplaner, tertialrapporter och årsredovisningar. Du bidrar också till att utveckla och förvalta nämndens ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en adekvat högskoleutbildning och flera års erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete i offentlig sektor, gärna från verksamhetsområdet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Viktiga personliga egenskaper är ansvarstagande, flexibilitet och lyhördhet. Du kommer att arbeta nära avdelningschefen och därför kommer också stor vikt att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Farsta stadsdelsförvaltning eftersträvar mångfald och jämställdhet och ser gärna sökande som bidrar till detta.

Stadsdelsförvaltningen vill verka hälsofrämjande och erbjuder sina anställda olika förmånliga friskvårdserbjudanden. Rökfri arbetsplats tillämpas.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..