Utåtriktad headhunter/rekryterare

Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster.

Då vi under hösten haft stor efterfrågan på våra tjänster så söker vi ytterligare en utåtriktad headhunter/rekryterare till vårt kontor på Kungsgatan i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Som headhunter hos oss har du varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat arbeta med att tillgodose våra kunder med kandidater som matchar ställda kompetenskrav. Detta gör du genom att skriva och publicera annonser, gå igenom CV-databaser samt sociala medier. Du kommer via telefon och mail att kontakta yrkesamma personer och få de intresserade av dina kunders lediga tjänster. Vidare kommer du kontinuerligt ha en dialog med kunderna om status kring rekryteringsprocessen.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har lätt för att ta kontakt med nya människor och är bra på att skapa och bibehålla relationer. Troligtvis har du tidigare arbetat med rekrytering och/-eller försäljning och har därmed förmågan att tala med olika människor. Vidare är du allmänbildad och en van datoranvändare som snabbt lär dig nya saker.

Under flexibla arbetstider erbjuder vi dig en möjlighet att lära dig och utvecklas inom rekrytering. Tillsammans med oss på Jobway kommer du knyta kontakter, bygga ditt eget varumärke samt din karriär. För rätt person innebär tjänsten en central roll med stora utvecklingsmöjligheter där nya idéer välkomnas, värdesätts och verkställs.

Vänligen märk din ansökan med "headhunter/rekryterare".

Ersättning:
17 000:- grundlön, bonus & provision.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.