Studerar du och vill arbeta internt på Manpower?

Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb.

Nu söker vi efter dig som studerar Personalvetarprogrammet eller liknande program till en intern tjänst som assisterande jobbmäklare på Manpower i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att hjälpa till som en extraresurs för jobbmäklarna och backa upp verksamheten. Du kommer framförallt arbeta med Manpowers schemasajt, ha kontakt med konsulter och kunder samt prata mycket i telefon och rådda med allt som kommer in.

Arbetstiderna kommer vara måndag-torsdag klockan 14-17 där du även ska vara flexibel och kunna ta heldagar om det skulle behövas.

Vem är du?
Vi ser att du läser personalvetarprogrammet eller likande utbildning och har minst 1 år kvar av dina studier. Du stimuleras av ett högt tempo och utmaningar. Du är genuint intresserad av människor, har en hög arbetskapacitet samt tycker om att leverera god service.

Som jobbmäklare är man både säljare och personalansvarig och man måste därför vara ansvarsfull. Vi vill att du är säljande och kreativ som trivs med att driva kontakterna med våra kunder, medarbetare och kandidater.

Förmåga att arbeta flexibelt, metodiskt och strukturerat så väl som förmåga att prioritera, ha många saker på gång samtidigt är förutsättningar för att du ska trivas i denna tjänst.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan slutdatum. Vi är därför tacksamma om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att mejla till jonna.lange@manpower.sen alternativt christine.johanson@manpower.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..