SOS Alarm söker Projektadministratör/Projektcontroller

SOS Alarm fyller en unik samhällsfunktion som dygnet runt larmar ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser. På uppdrag av svenska staten ansvarar SOS Alarm för nödnumret 112 och informationsnumret 113 13 och har även en central roll i samhällets krisberedskap. Verksamheten innefattar även alarmering, säkerhets- och jourteletjänster för kommuner, landsting och företag.

SOS Alarm etablerar nu ett projektkontor och söker en projektadministratör/projektcontroller.

I rollen som projektadministratör ansvarar du för att administrera projektportföljen, ta fram projektkontorets rapporter samt stötta projektkontorschefen och organisationens projektledare i sina respektive arbetsuppgifter. Du är ett stöd åt interna projektbeställare framför allt rörande uppföljning och dokumentation.

I rollen som projektcontroller ansvarar du för den finansiella uppföljningen av organisationens projektverksamhet.

Ett krav är att du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och vana att ta fram business case. Erfarenhet av projektkontorsarbete är självklart också meriterande.

Som person är du driven, kreativ och lösningsorienterad. Du är en mycket god kommunikatör som behärskar det svenska språket fullt ut i tal och skrift, är bra på att skriva rapporter samt är noggrann och strukturerad.

Vi ser gärna sökanden med såväl svensk som utländsk bakgrund, men du måste vara svensk medborgare. Eftersom SOS Alarm är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Drogtest utan anmärkning är en förutsättning för anställning.

Vill du vara med i ett team under uppbyggnad i en spännande och viktig samhällsfunktion där din insats gör skillnad? Brinner du för dessa arbetsuppgifter? Skicka ditt CV samt personligt brev omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Anna Berggren på Moment Projektkonsult AB, telefon: 076-109 80 77, e-mail: anna.berggren@moment.se

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..