Serviceinriktad ekonom till Sigtuna Meetings

Är du utbildad ekonom med ett par års erfarenhet och känner dig redo för en ny utmaning på ett av Sveriges mest framgångsrika mötesanläggningsföretag? Skulle du dessutom beskriva dig som en självgående, serviceinriktad och kommunikativ person som trivs med mycket eget ansvar och vill jobba inom ett företag som har ett stort utvecklingsfokus? Då kan denna tjänst på Sigtuna Meetings vara precis det du letar efter!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Sigtuna Meetings räkning en serviceinriktad ekonom. Sigtuna Meetings är en betydande aktör inom Sveriges mötesindustri och består av två av Sveriges främsta mötesanläggningar, Stora Brännbo och Sigtunahöjden. Företaget karaktäriseras av ett stort personligt engagemang vilket också beskrivs som en bidragande faktor till Sigtuna Meetings stora framgång. Sigtuna Meetings strävar alltid efter att vara en positiv partner som ger människor energi och uppmuntrar till ömsesidig utveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonom kommer du att ansvara för den löpande redovisningen, kund- och leverantörsreskontra samt vara ekonomichefens bollplank i det dagliga och det mer strategiska ekonomiarbetet. Utöver detta kommer du också arbeta med budget, löner, moms och skatt. Avdelningen arbetar även med ekonomiska analyser i syfte att utveckla företaget och här kommer även du vara högst delaktig. I denna roll kommer du därmed att ha ett stort eget ansvar för hela ekonomiprocessen, från det enklaste till det mer komplicerade, vilket kräver att du är prestigelös och intresserad av alla delarna.

Du kommer att tillhöra en ekonomiavdelning som består av tre ekonomer och tillsammans kommer ni att utveckla ekonomifunktionen i hela koncernen.

VI SÖKER DIG SOM
Har en ekonomutbildning, gärna på universitetsnivå och flera års yrkeserfarenhet inom ekonomiområdet för att kunna bidra till att effektivisera och förbättra rutiner. Då du kommer att utföra ditt arbete i Hogia, är det väldigt meriterande om du har goda kunskaper i detta system. Har du dessutom jobbat med lönehantering tidigare ses detta som ytterligare en merit.


* Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav.


Som person är du strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Att Sigtuna Meetings är en serviceverksamhet är något som genomsyrar hela deras organisation, vilket också gör att vi därför vänder oss till dig som har hög servicekänsla och en positiv attityd. Du tycker om att arbeta självständigt med ekonomi och är duktig på att samarbeta.

Låter tjänsten intressant och passar in på just din profil? Kul! Du söker tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Under början på 2015, med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider med flextid

ANNONSID: 14950005

PLATS: Sigtuna

KONTAKT: Lina J Svensson, 08-5624 4805

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sigtunahöjden och Stora Brännbo är två av Sveriges mest framgångsrika mötesanläggningar som ligger strategiskt i Sigtuna, endast 15 minuter från Arlanda. Där finns totalt 200 hotellrum, 50 möteslokaler, gym, spa & event samt ett utsökt kök. På Sigtuna Meetings vet de att många gäster kommer tillbaka till dem för att de har ett personligt engagemang i gästernas välbefinnande när de är hos dem.
Båda anläggningarna ägs och drivs i privat regi av Sigtuna Meetings AB, som omsätter ca 80 miljoner. För mer information, gå in på deras hemsida:
http://www.sigtunameetings.se/

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..