Senior controller till inköp

Har du en god analytisk förmåga och gillar att arbeta efter ett systematiskt och resultatinriktat arbetssätt? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en senior controller till inköp hos en av våra större kunder inom industri.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer ha möjlighet  till att arbeta globalt med koordinering av KPI:er, BSC och mätetal. Du arbetar också för att stötta inköpsorganisationen med specifika rapporter och analyser samt att förmedla uppgifterna inom organisationen och att påverka så att analyserna leder till förändring i önskad riktning. I rollen ingår även att vara en diskussionspartner till chefer och andra beslutsfattare lokalt.

Vem trivs här?

Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande utbildning med minst några års arbetslivserfarenhet inom tillverkande/industriella bolag. Du kommer trivas bra om du är van vid att leverera hög kvalitet och har goda erfarenheter inom affärssystem, med fördel SAP.

Tycker du om att samarbeta och att arbeta självständigt samt har en god pedagogisk förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift så är detta rätt plats för dig. Din serviceinriktade förmåga i ditt bemötande till andra underlättar då du kommer kommunicera med många olika kontaktytor i organisationen.

Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?

Då ska du söka tjänsten omgående då rekryteringen sker löpande. Ansökan sker genom att du klickar på ansök nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Johanna Bradley på Johanna.Bradley@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10

Välkommen att söka!

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..