Senior Business Controller till stort bolag!

Besitter du kunskaper i Excel som inte är av denna värld? Har du även en stor analytisk förmåga, ett genuint intresse för affären samt hög integritet? Driver du på saker med din starka vilja och stora sociala förmåga? Bra! Då är det dig vi har letat efter.


Arbetsuppgifter
Som Business Controller är din uppgift att koordinera det löpande budget-, prognos- och rapporteringsarbetet. I rollen som Business Controller har du en viktig roll i controllergruppen - du arbetar med uppföljning, analys samt rapportering till ledningen och divisioner och utgör därmed en pro-aktiv partner gentemot verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla budget- och prognosprocesser samt att identifiera risker och möjligheter i verksamheten och i projekt. Du kommer även att arbeta med resultatuppföljning, analys och presentation.

- Bistå verksamheten i budgetprocessen
- Säkerställa rapportering
- Optimera processer
- Projekt- och adhocrapportering
- Identifiera risker och möjligheter
- Skapa förutsättning för beslutsfattning utifrån analyser av det ekonomiska läget

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen krävs minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en ekonomisk utbildning på universitetsnivå. Vidare är du väl insatt i hur ekonomistyrning och rapportering inom ett tillverkande företag fungerar och har du erfarenhet från multinationell verksamhet är det meriterande. Du är en utpräglad analytiker med strategisk förmåga samtidigt som du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Dessutom har du goda kunskaper i Navision.

- 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
- Ekonomisk ekonomiutbildning
- Goda kunskaper inom ekonomistyrning och rapportering (i tillverkade företag)
- Meriterande med erfarenhet från multinationell verksamhet
- Goda kunskaper i Navision
- Analytiker med strategisk förmåga
- Talar svenska och engelska obehindrat


ANSÖK IDAG!
Bifoga ditt CV och ett personligt brev så hör vi av oss. Urval kommer att ske löpande. Du kan även kontakta Simona Staaff Lindgren på simona.staaff.lindgren@andara.se för mer information.

(OBS! VI TAR INTE EMOT ANSÖKNINGAR VIA MAIL)

Varmt välkommen med din ansökan!

ANDARA BEMANNING

Vi på Andara Bemanning erbjuder
Som konsult hos oss på Andara kommer du att knyta många nya kontakter, bredda din kompetens och spetsa till ditt CV ytterligare. Du får chansen att arbeta med spännande uppdrag på intressanta arbetsplatser. Vi brinner för att matcha din personlighet och kompetens med rätt kund och uppdrag - hos oss blir du företagets viktigaste person. Din konsultchef finns alltid där för dig som support och stöd för att du ska lyckas och utvecklas på dina uppdrag.
Andara erbjuder marknadsmässiga löner och självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Om Andara Bemanning
Andara Bemanning erbjuder skarpa personer inom Administration, Ekonomi, HR/Lön och Sälj/Marknad. Vår företagsledning har en kompetens utöver det vanliga med lång erfarenhet av att utveckla, äga och leda bemanningsföretag. Vi har dessutom en brinnande passion och känsla för bemanning!
Vill du arbeta i ett företag som andas värme, som har gedigen branscherfarenhet och ett äkta engagemang? Vi söker personligheter med höga ambitioner och gedigna kunskaper inom våra specialistområden. Om målinriktad, engagerad och ödmjuk är ord som beskriver dig ? då har du hittat rätt!

Posted in: Uncategorized | Tagged:

Läs mer på arbetsförmedlingen
.