Sales Controller till Ålö

Om oss

Är du nyfiken på världen - länder som Kina, USA och Frankrike? Då är Ålö i Umeå rätt plats för dig. Här får du ett globalt arbetsfält med dagliga internationella kontakter. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners driver vi spännande utvecklingsprojekt på ett flertal kontinenter. Ålö är den världsledande utvecklaren och tillverkaren av frontlastare och tillhörande redskap. Vi omsätter ca 1,8 miljarder SEK och har en stark historia ända från 1949. Utöver huvudkontor i Umeå finns vi representerade i ett 40-tal länder. För mer information gå in på www.alo.se.

Vill du arbeta på ett internationellt, världsledande och spännande företag med huvudkontor i Umeå? Vi söker nu en driven och erfaren Sales Controller som kommer att vara Business partner till vår Sälj- och Marknadsdirektör.

Dina arbetsuppgifter

Som Sales Controller hos oss kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen och stötta verksamhetens försäljningsavdelning med att ta fram rapporter, analysera avsättningar och försäljningskostnader samt kommentera avvikelser och orsaker. Du kommer även ta fram rabatt-, provisions- och kommissionsunderlag. Arbetet innebär även lönsamhetsanalyser för olika marknader, kunder, kundsegment och produkter. Du kommer att vara delaktig i budget- och prognosarbete. Tjänsten innefattar även att arbeta med utveckling, nya tankesätt samt driva projekt med fokus på processutveckling. Du rapporterar till koncernens Ekonomidirektör och arbetar vid vårt huvudkontor på Campus X i Umeå, med fin utsikt över Umeälven.

Din profil

Vi tror att du är civilekonom med inriktning mot redovisning/finansiering och har flera års erfarenhet av arbete som controller och inom redovisning. Arbetet kräver att du har mycket goda datakunskaper, främst i Excel. Har du erfarenhet av affärssystemet Movex är det meriterande. Då företaget verkar globalt är det viktigt att du är duktig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är det viktigt att du är strukturerad och noggrann. Du är duktig på att analysera siffror och kan utifrån dem komma med förslag på förändringar och förbättringar. Vi tror att du har drivet och förmågan att arbeta självständigt. Då det händer mycket på Ålö, är det viktigt att du kan anpassa dig efter olika situationer och att du har ett flexibelt angreppssätt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Wiklund, på tfn: 0733-51 27 11.

Ansök med CV och personligt brev via www.clockworkpersonal.se. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen, men ansök senast den 9 augusti.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.