Ryds Bilglas söker en erfaren Redovisningschef

Är du en Redovisningschef som söker en ny utmaning? Ryds Bilglas i Huddinge söker nu dig som är tillgänglig för omgående start 15 juni!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Ryds Bilglas räkning en Redovisnigschef till Ryds kontor i Huddinge och Västerås.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ryds Bilglas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
Som Redovisningschef kommer du ansvara för den löpande bokföringen och koncernrapporteringen för koncernen Ryds Bilglas AB, med verksamhet i Sverige och Norge. Du kommer leda och arbeta operativt i det dagliga arbetet med redovisning och bokföring samt ansvara för att planera och följa upp det övergripande redovisningsarbetet i koncernen, i såväl helägda som delägda dotterbolag. Du kommer bokföra förvärv och fusioner av bolag samt medverka vid implementeringen av nya verkstäder och se till att ständigt förbättra alla ekonomiprocesser.

Du kommer till exempel att:


* Vara kontaktperson för de två redovisningsbyråer samt det inkassobolag koncernen använder
* Göra avstämningar av balanskonton
* Ansvara för kund- och leverantörsreskontra
* Arbeta med betalningspåminnelser, månadsrapportering, skattedeklarationer, momsfrågor samt lönehantering
* Göra statistiska uppföljningar


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har arbetat som redovisningschef tidigare samt har erfarenhet från en revisionsbyrå. Du kommer vara stationerad på kontoret i Huddinge, men då du även är ansvarig för kontoret i Västerås så kommer du ca en dag i veckan sitta på plats i Västerås.

Efterfrågade erfarenheter:


* Ekonomisk utbildning
* Flerårig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter


Som person är du van att arbeta med flera parallella processer då du ansvarar för två kontor och flertalet olika arbetsområden. Samtidigt ser vi att du är en prestigelös person som tar dig an de uppgifter som krävs för att nå mot uppsatta mål. Det är en stor fördel om du är orädd som person då det handlar om att ta snabba beslut och leverera i tid. Vidare är du noggrann och ser till att alltid leverera efter bästa förmåga.


* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [stw03@academicwork.se](mailto:stw03 @academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


Som konsult på Academic Work erbjuds du:


* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Ryds Glas startade 1947 i Sundvall och är idag ett företag som med sin geografiska spridning kan tillhandahålla tjänster i stort sett över hela landet med glasmästeri och/eller specialiserade bilglasföretag. Ryds Glas styrka bygger på närheten till kunderna och deras engagerande medarbetare som brinner för att göra alla kunder till nöjda ambassadörer.

Posted in: Uncategorized | Tagged:

Läs mer på arbetsförmedlingen
.