Rekryteringskonsult till rekryteringsföretag!

AJBL Consulting behöver stärka upp med en rekryteringskonsult till vårt kontor i City. Tjänsten som rekryteringskonsult innebär att du får ansvar för hela rekryteringsprocessen med möjlighet att påverka innehåll och yrkeskategorier. Är du redo att växa i en roll som rekryteringskonsult?

Om tjänsten
Tjänsten som rekryteringskonsult innebär att du har ansvar för hela rekryteringsprocessen. Du kommer främst att söka efter kandidater potentiella att tillträda befintliga uppdrag som du blir tilldelad. Du kommer även boka dina egna kundmöten och ha flera olika uppdrag samtidigt varför det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet. Arbetet innebär således också att hålla egna intervjuer, skriva annonser och ta referenser. Du kommer använda telefon och dator som främsta arbetsredskap i jakten på rätt kandidater och tempot är tidvis högt. Tjänsten innebär att du får möjlighet att påverka innehållet i din roll såväl som val av yrkeskategorier och eget ansvar.

Om företaget
AJBL Consulting är ett litet rekryteringsföretag med ambitionen att växa. Vi grundades år 2010 och inriktar oss på personaluthyrning, rekrytering och search inom områdena Teknik och Administration. AJBL Consulting har flera nöjda kunder idag i olika branscher, mellanstora som stora. Våra ledord är Kvalitet, Flexibilitet, Engagemang och Långsiktighet, något som genomsyrar allt vi gör och vi är helt kundstyrda. Kontoret är beläget på Östermalm, tio minuters promenad ifrån centralstationen. Arbetsmiljön är öppen och trevlig och vi anordnar aktiviteter såsom after-work, frukost och olika event, allt för att du som anställd skall trivas hos oss.

Utvecklingsmöjligheter
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, eftersom ambitionen är att växa ges möjlighet att vara med på denna resa i ett ungt och entreprenöriellt företag. Du kan påverka riktningen på din roll och vid intresse bli ansvarig för utvecklingsprojekt.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Typ: Rekrytering
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Urval: Sker löpande

Är du den vi söker...
Du har en relevant eftergymnasial högskoleutbildning inom personal, marknad eller liknande. Du har erfarenhet ifrån rekryteringsarbete gärna på ett rekryteringsföretag sedan tidigare, god telefonvana, datorvana och LinkedIN. Som person är du driven, hungrig och flexibel, med en stark vilja att utvecklas. Vidare är du struktrerad, trivs att arbeta med korta deadlines och är stresstålig. Du har en professionell framtoning och är utåtriktad samt behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet av Search, IT eller Försäljning.

...skicka in din ansökan med cv, personligt brev, betyg och foto till rekrytering040@ajbl.se och motivera varför just du är den vi söker redan idag.

AJBL Consulting hjälper spännande och intressanta företag inom flera olika branscher med rekrytering av systemutvecklare, systemarkitekter, mjukvarutestare, systemledare, projektledare och utvecklingschefer samt uthyrning av ekonomiassistenter och receptionister främst i Stockholmsområdet. Vi vill uppfattas som ett engagerat rekryteringsföretag med fokus på kvalitet och flexibilitet. Läs mer på www.ajbl.se.

Sökord: Rekryteringskonsult, Recruitment consultant, Rekryterare, Reasercher, Search, Headhunting, LinkedIN, IT
Läs mer på arbetsförmedlingen
.