Projektcontroller inom teknisk utveckling sökes!

Vill du arbeta som projektcontroller i en internationell miljö? Är du självständig och intresserad av teknisk utveckling? Då har vi på Adecco Automotive Professionals tjänsten för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som projektcontroller kommer du att ansvara för det finansiella stödet kopplat till en portfölj av utvecklingsprojekt i tidiga faser. I första hand består arbetet av att kvalitetssäkra betalningsplaner, Forecasts och budgetprocesser, men i dina arbetsuppgifter ingår även att stötta vid månads- och årsbokslut samt övervaka och kontrollera projekt utifrån ett finansiellt perspektiv. Med utgångspunkt i den strategiska affärsplanen och/eller operationella utvecklingsplaner medverkar du till att förbättra processer och system. Vidare bidrar du med Ad Hoc-analyser deltar i projektmöten och beslutsforum samt hanterar internutbildning gällande projektkostnader samt finansiella rutiner och policys. Du kommer att ingå i ett kompetent team av controllers placerade globalt i sex länder.  Du kommer även att ha ett nära samarbete med andra funktioner på olika avdelningar, såsom redovisningsekonomer, controllinggruppen centralt, ledningsgrupp och projektledare.

Uppdraget startar den 1/8 och pågår till en början till årsskiftet, men för rätt person finns möjligheter till förlängning. Du kommer att bli anställd hos oss på Adecco och uthyrd till vårt kundföretag på Hisingen.

Vem trivs här?
För att snabbt komma in i rollen ser vi att du är har en universitetsexamen inom ekonomi samt några års erfarenhet från arbete som controller, alternativt att du har en teknisk bakgrund men har arbetat som controller. Din erfarenhet av att arbeta i större bolag i internationell miljö samt din vana och vid att använda såväl svenska som engelska som arbetsspråk gör att du har goda förutsättningar i din nya roll. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Excel och har du även arbetat i SAP så är det meriterande. Erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande.

Eftersom du är ensam controller på avdelningen och främst arbetar ihop med redovisningsekonomer och de som jobbar med utveckling i tidiga faser är det av största vikt att du självständigt och professionellt kan driva ditt eget arbete framåt. Är du dessutom tekniskt intresserad och har en förståelse för utvecklingsprojekt kommer du snabbt in i din nya roll. Som person tror vi att din analytiska förmåga och höga integritet gör att du kommer trivas bra, samtidigt som din sociala förmåga gör att du snabbt kan knyta ett värdefullt kontaktnät internt i bolaget. Du kan arbeta självständigt och leda arbete med andra projektmedlemmar, samtidigt som du fungerar bra i team.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet påbörjas redan nu och sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..