Projektcontroller för omgående konsultuppdrag

Kort om tjänsten

Vi söker för ett omgående konsultuppdrag en erfaren controller till en av våra kunder i Malmöregionen. Tjänsten är ett deltidsuppdrag på 50 % och beräknas att pågå till och med december 2015.

Som projektcontroller kommer du att verka som ett proaktivt stöd till projektledningen och ansvara för projektets ekonomi och rapportering av finansiell- och volymstatus.

Om företaget

Uppdraget är en del av vår konsultverksamhet där du kommer att bli anställd av Dreamwork och uthyrd till vår kund. Vi erbjuder även möjligheten att verka som associerad konsult via eget bolag om det efterfrågas.

Mer om tjänsten

Ansvar
• Att stödja projektledarna med att ta fram budget för respektive projekt.
• Att följa upp utfallet i projekten och stödja projektledarna i prognosarbetet.
• Att konsolidera de olika projektens budgetar till en total budget för projektet, samt att följa upp och göra prognos på totalbudgeten
• Att ansvarar för projektets finansiella rapportering
• Att ansvara för att göra finansiella konsekvensanalyser till projektets beslutsunderlag

Befogenheter
• Att inhämta information från projekten och i relevanta system.


Din profil

För att lyckas och trivas i rollen som projektcontroller tror vi att du har flera års erfarenhet av liknande tjänster. Du trivs med många kontaktytor och är en mycket god pedagog. Som person är du analytisk, kritiskt tänkande och har en väl utvecklad rimlighetskontroll. Vidare bidrar du med ditt positiva och prestigelösa sätt till att nå framgång i projektet.

Ansökan

Är man inte en av de stora elefanterna måste man vara lite bättre och ge lite mer. Varje gång. Det är lite jobbigare men ack så mycket roligare. Vi vet, för de flesta av oss har tidigare arbetat hos de största. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Växjö och har Huvudkontor i Helsingborg. Vi erbjuder tjänster inom rekrytering, bemanning och omställning. Våra kunder finns inom såväl privat som offentlig sektor och omfattar både mindre och större företag.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.