Projekt Controller sökes till fordonsindustrin!

Presentation

Nu söker vi en projekt controller till ett spännande uppdrag hos vår kund inom fordonsindustrin. Du kommer att stötta projektgrupper och projektledare inom engineering i finansiell support i ett antal definierade R&D projekt. Vi söker en person som kan starta relativt omgående och uppdraget kommer att pågå fram till och med årskiftet med möjlighet till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som projekt controller kommer du att arbeta med kvalitetssäkring kring betalningsplaner och uppdatera ekonomiska uppgifter i systemet Score. Det kommer att ingå i ditt ansvarsområde att generera relevant finansiellt beslutsmatrial gällande projektens kostnader. Du kommer att delta i en del beslutande möten och projektmöten samt även vara involverad i viss utbildning av interna kunder gällande projektkostnader och finansiella policys och rutiner. Som projektkontroller kommer du även att styra och kontrollera den ekonomiska delen i en del projekt och utföra Ad Hoc analyser vid beov samt jobba med förbättringar av processer, system och metoder i linje med den utarbetade strategiska affärsplanen eller den operationella utvecklingsplanen. Prognos och budgetarbete ingår liksom support vid månadsbokslut.

Utbildning/erfarenhet

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som controller i ett globalt företag och erfarenhet från Automotive är meriterande. Har du erfarenhet av att jobba som controller i projekt så är det också meriterande men inget krav. Vi tror att du som söker har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi tror att du har kunskap kring projektkostnader inom tillverkningsindustrin och förståelse för att jobba enligt satta riktlinjer och processer. Du kommer att arbeta mycket självständigt men vi söker även en person som har lätt för att samarbeta med andra då det är mycket kommunikation i den här rollen. Bra systemkunskap i SCORE, KOLA och Excel är meriterande. Flytande svenska och engelska krävs för det här uppdraget.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Sluttext

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.