Project Controllers till konsultuppdrag

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Experis Finance söker just nu projektcontrollers till flera uppdrag med varierande längd och omfattning i Stockholmsområdet. Är du tillgänglig omgående eller i närtid och passar in på beskrivningen nedan? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse.

Vem är du?
Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och har flerårig erfarenhet av att arbeta som verksamhetscontroller. Vidare har du erfarenhet av projektredovisning och/eller projektcontrolling. Vi ser det som mycket meriterande om du i kombination med ovan har arbetat med bygg, fastighet och/eller entreprenader.

Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och främst Excel. Du är van vid att arbeta med olika redovisnings-och rapporteringssystem.

Som person är du analytisk och har ett stort intresse för siffror. Du är kommunikativ och trivs med att ha många kontaktytor på olika nivåer i verksamheten. Vidare har du lätt för att lära känna nya människor och skapa goda relationer. Du bör ha skinn på näsan och inte rädas för att jobba inom stundtals komplexa och omfattande projekt.

För att passa in i och trivas i konsultrollen bör du vara resultatinriktad, flexibel och nyfiken, både på nya människor och på nya kunskaper. Vi letar efter personer som motiveras av att lösa våra kunders behov och som på ett självständigt och lösningsorienterat sätt tar sig an nya arbetsuppgifter.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på Experis hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många av Sveriges populäraste företag och vi hjälper våra kunder med interimslösningar för redovisningsekonomer, redovisningschefer, ekonomichefer, controllers mm. Experis AB ingår i ManpowerGroup, - Sveriges största bemanningsbolag.

Vi kan erbjuda dig:

• Spännande tjänster på intressanta företag, - både välkända och nystartade
• Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt
• Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss.
Vi erbjuder anställning enligt kollektivavtal med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Experis eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du anmäler ditt intresse till dessa uppdrag genom att skicka din ansökan via ansök länken nedan. Urval kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Therese Rocafort Svensson, 08-736 28 77.

Välkommen med din ansökan!
Läs mer på arbetsförmedlingen
.