Project Controller sökes för uppdrag i Västerås!

Vill du upptäcka nya arbetsplatser och möta nya människor? Är du tillgänglig för arbete omgående? Då har vi jobbet för dig! Vi på Adecco erbjuder nu ett spännande uppdrag hos en av våra kunder i Västerås!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som Project Controller kommer du att arbeta tillsammans med Projektledare. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga controlling-uppgifter såsom analys, uppföljningar och ekonomiska sammanställningar av olika kostnadsflöden inom projektet. En viktig del av ditt arbete innebär att aktivt stötta projektet med analyser och finansiell information.

Vem trivs här?

Du som söker tjänsten har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi. Du har erfarenhet av att arbeta som Project Controller samt god erfarenheter av att arbeta i SAP och Excel. Du som har ett stort eget driv kommer att trivas bra i denna roll. Du är nyfiken av naturen och tycker om utmaningar och att lära dig nya saker. Du tycker om att söka svar på dina frågor, har en förmåga att själv ta reda på vad som behöver göras och är inte rädd att ta egna initiativ. Du är duktig på att snabbt knyta kontakter i organisationen och har lätt för att sätta dig in i ett nytt företags rutiner och arbetssätt. Du drivs av att se resultat av ditt arbete och är en person som "får saker ur händerna". Du är en god kommunikatör, som obehindrat använder dig av både engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som med CV som visar vad du gjort och personligt brev som visar vem du är. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Vid frågor angående registrering av ansökan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..