Personalkonsult till offentlig verksamhet

För vår kunds räkning söker vi efter en personalkonsult till uppdrag, centralt i Stockholm. Du kommer att arbeta med generellt HR-stöd till chefer och medarbetare, rekrytering och urval, personalplanering, arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor, tolkar och informerar om arbetsrättsliga lagar och avtal, kartlägger behov av kompetensutveckling med mera.

Du kommer att vara anställd av Proffice och uthyrd till kund. Uppdraget beräknas börja i september och pågår till årsskiftet.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Stockholm

Omfattning: heltid

Kvalifikationer:
Vi söker dig med examen som personalvetare alternativt beteendevetenskap. Du har erfarenhet av arbete med liknande uppgifter under ett par års tid. Du har avancerade kunskaper i Office-paketet, samt god nivå på svenska i tal och i skrift.

Som person är du strukturerad, välorganiserad och har lätt för att ta egna initiativ. Vidare är du positiv, driftig och självgående. Du har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta med andra.

Vi arbetar löpande med urval och ser därför gärna din ansökan redan idag! Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet vid tillsättning.

Organisations-/företagsbeskrivning:
En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå.

På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill.

Keep improving.

Sista ansökningsdag: snarast

För information: Elin Thor
Läs mer på arbetsförmedlingen
.