Personalekonom

I tjänsten som personalekonom ingår uppföljning och analys inom områdena ekonomi, personal och verksamhet. Vidare ingår att arbeta med lönekartläggning, löneöversyn samt personalekonomisk redovisning och information. Ansvar för personaldelen i delårsbokslut och årsbokslut samt uppföljning av mål och prioriterade åtgärder i verksamhetsplanen gällande personalområdet. Tjänsten som personalekonom är placerad på barn- och utbildningskontoret.

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning inom ekonomi- eller personalområdet eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Erfarenhet av att arbeta med ekonomi, personalekonomi och strategiska lönefrågor. Du bör ha goda kunskaper i statistik, ha arbetat med avancerad användning av Excel samt att kunna presentera uppgifter på ett enkelt och överskådligt sätt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med nyckeltal och av att på olika sätt stödja chefer i arbetet med uppföljning, statistik och analyser.

Det ställs höga krav på att du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Arbetet kräver också initiativförmåga och hög grad av självständighet. Givetvis är du mål- och resultatinriktad. Du är en nyfiken strateg, analytisk och omvärldsorienterad.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Vi vill att du lämnar din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-20. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..