Personalansvarig för Konsultuppdrag!Vill du arbeta med starka varumärken och i ett framgångsrikt bolag? Är bra villkor och en marknadsmässig lön viktigt för dig? Värderar du personligt engagemang och tillgänglighet högt? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig! Wise Professionals konsultverksamhet fortsätter att växa och vi söker nu för kunds räkning en Personalansvarig för kollektivanställda. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 6 månader med start kring årsskiftet.

Ditt uppdrag

Som personalansvarig är du ensamt ansvarig för alla HR-relaterade arbetsuppgifter som rör vår kunds ca 60 kollektivanställda. Du är generalist och tycker om att arbeta brett och löser med glädje de arbetsuppgifter som landar på ditt bord. Du sköter all personaladministration, hanterar arbetsmiljöfrågor, rehab och kan hantera fackliga förhandlingar. Stort fokus kommer att ligga rekrytera säsongsanställda under sommaren och vi ser därför gärna att du har stor rekryteringsvana.

Din bakgrund

Vi söker dig som har minst 3 års arbetslivserfarenhet från HR-administration och rekrytering. Du har en akademisk utbildning inom HR, Ekonomi eller motsvarande. Troligtvis har du arbetat både med rekrytering på konsultsidan men har också erfarenhet från brett HR-arbete på kundsidan.  

Som person är du kommunikativ, trygg i dig själv och har en stor portion integritet. Du beskrivs som relationsskapande och har lätt för att samarbeta men är också mycket självgående.

Wise Professionals erbjuder

Ett spännande uppdrag hos en välkänd uppdragsgivare med möjlighet för dig som konsult att vara med att påverka och utvecklas inom organisationen. Wise Professionals erbjuder marknadsmässiga löner och generösa villkor så som friskvårdsbidrag för alla våra konsulter och utvecklingsmöjligheter för dig som vill utvecklas vidare i din konsultroll. Som konsult kommer du ha nära kontakt med din konsultchef med möjlighet att delta på våra inspirerande konsultträffar.

Mer om tjänsten

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila konsultchef Carl-Johan Borvander på carl-johan.borvander@wise.se Urval sker löpande och snarast. Sök därför redan idag!. Varmt välkommen med din ansökan!
Läs mer på arbetsförmedlingen
.