Mastec Stålvall i Partille söker passionerad controller

Presentation

Mastecs värdegrund vilar på hörnstenarna passion, respekt och kundfokus. Det genomsyrar hela vår verksamhet och skapar arbetsglädje, tillväxt och trygghet. Vill du vara en del av vårt vinnande team?

Till Mastec Stålvall i Partille söker vi nu en controller med passion för analys och siffror. Detta är en rekrytering till Mastec Stålvall och Poolia AB ansvarar endast för rekryteringsprocessen. Tjänsten skall tillsättas snarast och vi söker dig som är intresserad av ansvar, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vår moderna monteringsanläggning i Partille. Huvudsakliga arbetsområden är resultatuppföljning, lönsamhetsanalyser samt som sparringpartner i ekonomiska frågeställningar. Du kommer att arbeta nära verksamheten och därmed bli en naturlig kontakt vid bland annat utfallsanalys, strategi-, budget- och prognosarbete. Du kommer även att arbeta med att internt understödja arbetet med att säkerställa korrekt redovisning genom exempelvis omkostnadsanalyser och riskvärderingar.
Vidare innebär tjänsten att vara delaktig i framtagning av arbetsmetoder, system och rutiner, kalkylering, utveckling av analys- och beslutsunderlag samt interna förbättringsprojekt med mera.


Utbildning/erfarenhet

Vem är du?

• Du har en högskoleutbildning med inriktning på ekonomistyrning eller motsvarande.
• Du har något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ett tillverkande företag.
• Du är en utåtriktad och kommunikativ person som är duktig och bekväm i att förmedla ett budskap.
• Du har en positiv framtoning och tycker det är roligt med nya människor.
• Du är analytisk och noggrann i ditt arbete.
• Du självgående och nyfiken samt van att arbeta i ett högt tempo med många bollar igång samtidigt
• Du är van vid att arbete i system och som kravställare vid systemutveckling. Du har goda datorkunskaper och är skicklig i Excel. Erfarenhet av arbete i ekonomisystem så som Navision är meriterande.Företagsbeskrivning

Mastec är en privatägd koncern med huvudkontor i Huskvarna, som har åtta operativa enheter i södra Sverige samt en i Kina. Vi är 400 anställda och omsätter ca 800 Mkr. Mastec agerar som underleverantör i större industriprojekt i allt från idé och produktutveckling till serietillverkning och montering. Vi erbjuder skärande bearbetning, plåtbearbetning, svetsning och formsprutning av plast samt ytbehandling.

Företagets hemsida

www.mastec.se

Sluttext

Vänligen ansök snarast. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.

Välkommen med din ansökan!
Läs mer på arbetsförmedlingen
.