Målinriktad civilekonom till stark pioinjär

Är du en person med entreprenörsdriv och en stark vilja slutföra din uppgift, oavsett vilken den må vara? Skulle du vara intresserad av en unik möjlighet där du får ta dig an en bred roll fylld med utmaningar och möjligheter? Vill du vara med och revolutionera den brittiska marknaden? Kanske är det dig vi letar efter.

Beskrivning
Perido söker efter en person för ett vikariat hos vår kund, ett nystartat börsnoterat företag som håller på att lansera en revolutionerande och unik nikotinprodukt som varken innehåller tobak, tjära eller andra giftiga ämnen. Tjänsten är placerad på vår kunds kontor i Täby, strax norr om centrala Stockholm.

Hos vår kund kommer du att ta dig an en mycket bred roll fylld med utmaningar och hinder att ta sig över ? för att vara framgångsrik här är det framför allt viktigt att du har rätt inställning och personlighet. Vi tror att du gärna beskriver dig själv som en entreprenör, du är affärsinriktad och representativ, och du tycker att det är spännande och roligt att jobba mot en internationell och komplex marknad. Dessutom tror vi att du är orädd, självständig och helt och hållet redo att kavla upp ärmarna och hugga i ? varken komplexa regleringar eller gränsöverskridande transaktioner med krångliga momsregler skrämmer dig.

Här blir du en del av en liten grupp som tillsammans och i nära samarbete för alla delar av företaget framåt. Samtidigt som du alltid har möjlighet att bolla idéer och tillvägagångssätt med de övriga i gruppen är det av största vikt att du självständigt kan leda och avsluta de projekt som du tar dig an. Vad de olika projekten består av kommer att variera, men din uppgift är att fylla upp för företagets Director of Operations. Detta innebär ? bland annat ? att du tar dig an arbete kopplat till företagets logistik och import/export, att hantera flera delar av planerings- och produktionsarbetet, samt att tillsammans med externa produktions- och marknadsenheter koordinera distributionsarbetet.

Utöver detta tillkommer en mängd uppgifter, så som att hantera prognoser, budgetering och controlling för löpande utgifter, planera lagernivåer, jobba med företagets kundtjänst, koordinera material för kvartalsrapporter enligt gällande regler och riktlinjer, etcetera. Oavsett vilken utmaning du tar dig an hos vår kund är det i slutändan din inställning inför den som är det viktiga ? att du jobbar med energi, driv och en stark vilja att nå hela vägen fram till mål. Är det här möjligheten som du har letat efter? Varmt välkommen med din ansökan.

Kravprofil
- Eftergymnasial utbildning ? helst civilekonom
- Erfarenhet av logistik & import/export
- Erfarenhet av att bygga/utveckla processer, arbetssätt
- Gärna erfarenhet av internationellt företag
- Gärna erfarenhet på snabbväxande bolag/egen företagare
- Mycket god förståelse för marknadsföring

Omfattning och tillträde
Heltid. Uppdragstid januari till september.

Ansökan
Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnummer 11119MF i ärenderaden.

På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.