Kundserviceansvarig

Mary Kay Cosmetics är ett av USA: s ledande hudvårds- och kosmetikamärken. Företaget grundades 1963 och har sedan dess erbjudit kvinnor över hela världen en unik Fristående karriärmöjlighet. Lesley Cosmetics AB startades i Sverige 1992 och har sitt huvudkontor och lager i Mölndal. Vi arbetar som grossist för våra Fristående Hudvårdskonsulter och våra produkter säljs via personlig försäljning i Sverige, Norge och Finland.

Vi söker nu en ansvarig till vår KUNDSERVICE AVDELNING

På vår avdelning arbetar vi med att ge bästa tänkbara service till våra Fristående Hudvårdskonsulter. Detta sker genom vår dagliga kommunikation, vår order- och avtalshantering i vår webbshop samt att vi tar hand om reklamationer och andra serviceärenden. Vår duktiga personal besvarar inkommande telefonsamtal och e-post samt att de tar emot de kunder som väljer att hämta sina paket hos oss.


Vår Kundserviceavdelning består idag av ett härligt team på 5 personer. För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du har lätt för att leda och entusiasmera andra. Du är som person oerhört positiv och möjlighetsorienterad. Du har förmågan att ta tag i och genomföra dina uppgifter på ett noggrant och effektivt sätt. Service är något som ligger mycket naturligt för dig och du eftersträvar att ständigt förbättra servicenivån i ditt och avdelningens arbete.


Som ansvarig för vår Kundserviceavdelning, kommer du att ha en operativ ansvarsroll med personalansvar. Du ansvarar för arbetsledning, teambuilding samt uppföljning av din grupp. I ditt ansvarsområde ingår även utveckling och förändringsarbete, samt vissa operativa arbetsuppgifter.


Som person är du professionell, representativ och positiv. Du besitter en stor portion ödmjukhet och har en naturlig fallenhet för hur man behandlar andra människor på ett bra sätt. I övrigt är du ansvarsfull, flexibel och tycker om att ta dig an nya utmaningar.


Vi söker dig:
- Som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är en professionell lagspelare
- Du är en positiv och effektiv problemlösare då du fokuserar på lösningar i stället för på problem
- Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap och kundservicearbete


Du kommer att mycket kontakt med våra fantastiska fristående Hudvårdskonsulter, varför det är av yttersta vikt att du känner en stor glädje i att serva och hjälpa andra samtidigt som du är kommunikativ och har lätt att förmedla din kunskap.

Låter detta spännande?

Då vi enbart tar emot skriftliga ansökningar är du välkommen att skicka din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV/meritförteckning via mail.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..