Kontorschef till Poolia i Gävle

Poolia

Presentation
Brinner du för försäljning och människor? Vill du arbeta i ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag? Då har vi en utmaning som passar dig.
Vi erbjuder dig en nyckelroll i Gävle, där din insats blir avgörande för vår fortsatta utveckling. För rätt person är detta en personlig utmaning i en dynamisk organisation med snabba beslutsvägar.


Arbetsuppgifter
Som kontorschef har du det övergripande ansvaret för kontorets utveckling och tillväxt. Du ansvarar för försäljning, budget och personal, och säkerställer att rätt aktiviteter planeras. Rollen är mycket säljorienterad, och utöver att coacha, motivera och entusiasmera medarbetarna arbetar du även själv aktivt med försäljning och leverans.

Som chef kommunicerar du mål och förväntningar till personalen och följer upp dessa kontinuerligt. Det är viktigt att du har en god förmåga att förutse marknadens behov. I rollen arbetar du tätt tillsammans med dina kollegor både i Gävle och i övriga Poolia. Genom att ställa utmanande krav skapar du entusiasm och delaktighet som för utvecklingen framåt.

Utbildning/erfarenhet
För att ta dig an denna utmaning ser vi att du har en akademisk utbildning och minst 5-års relevant erfarenhet med personal, resultat- och budgetansvar. Självklart har du en gedigen erfarenhet och dokumenterat goda resultat av tjänsteförsäljning. Erfarenhet av bemannings- eller konsultbranschen är mycket meriterande.

Som person är du affärsmässigt kreativ med ett vinnande sätt och både ett operativt och strategiskt tänk. Du drivs av att göra bra affärer och att nå resultat. Ditt engagemang är stort och du har en god förmåga att skapa bestående relationer både internt och externt. Du fungerar bäst i ett högt tempo där du är den initiativtagande drivkraften.Företagsbeskrivning
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 20 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.