Karriärkonsult

Vill du också vara med i vårt vinnande team?

Just nu söker vi en Karriärkonsult till Adeccos kontor i Örebro.

Arbetsuppgifter

Att coacha, stödja och vägleda personer i olika omställningsprocesser med fokus på ny karriär. Du arbetar konsultativt då flera uppdrag handlar om att stödja individer, grupper och organisationer i utveckling. Arbetet innebär att du kommer att arbeta med företagskontakter och nätverkande.

Kvalifikationer

Du har en högskoleexamen inom Beteendevetenskap, Personal & Arbetsliv eller annan relevant inriktning. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att arbeta med människor i förändring. Du kan uttrycka dig muntligt och skriftligt i både svenska och engelska, ha goda datakunskaper samt körkort och tillgång till bil. Meriterande är om du har någon licens inom personlighetstester samt coachcertifiering.

Personliga egenskaper

Hos oss trivs en ambitiös person som är van att ta stort ansvar för sitt arbete. Du är en driven person som har en stor förmåga att inspirera och motivera. Du stimuleras av att arbeta självständigt i en resultatorienterad organisation och har förmågan att skapa och underhålla långsiktiga affärsrelationer.

Vi erbjuder dig

Att arbeta på ett av världens största företag med spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Du blir en kollega i en grupp som kännetecknas av högt i tak, humor och förmåga att spänna musklerna vid rätt tillfälle. Adecco hjälper företag och människor framåt. I kategorin stora bolag kom Adecco fyra på listan över Sveriges bästa arbetsplatser i Great Place To Work 2013.

Ansökan

Tjänsten som Karriärkonsult ska tillsättas omgående och därför sker urvalet löpande. Sök redan idag, dock senast 25 augusti. För mer information om tjänsten, kontakta Viktoria Andersson, kontorschef på telefon 019-760 71 00.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..