Kamrer/Controller 80%

Svenska kyrkan i Klippans pastorat söker en ny kamrer. Pastoratet innefattar Klippans församling, Östra Ljungby församling och Riseberga/Färingtofta församling. Vi är ett arbetslag på 55 personer.

I egenskap av kamrer rapporterar du direkt till kyrkoherden och ingår i pastoratets ledningsgrupp. Arbetsuppgifterna är mångskiftande och består huvudsakligen av budget, verksamhetsuppföljning, bokslut, ekonomisk redovisning samt övriga förekommande administrativa uppgifter. Vi söker dig som har ekonomisk och personaladministrativ utbildning, gärna på högskolenivå.

Erfarenhet av arbete inom Svenska kyrkan är meriterande, men utgör inget krav. Du är serviceinriktad, noggrann, flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi ser det som positivt om det finns ett personligt engagemang i Svenska kyrkan. Vår grundsyn är att alla människor har lika värde inför Gud ? oavsett etnisk och kulturell bakgrund, kön, sexuell läggning, ålder och funktionshinder.

Övrigt: Körkort och tillgång till egen bil. Tillträdesdag: Enligt överenskommelse, gärna i augusti 2015.

Upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkoherde Pernilla Håkansdotter Olsson, tel 0435-296 81, e-post: pernilla.hakansdotter-olsson@svenskakyrkan.se

Din ansökan med personligt brev, CV, löneanspråk och referenser önskar vi senast den 29 maj 2015 per post eller per mejl till:

Klippans pastorat
Box 98
264 21 Klippan

E-post: klippans.pastorat@svenskakyrkan.se

Märk kuvertet eller mail med ANSÖKAN KAMRER/CONTROLLER.?
Läs mer på arbetsförmedlingen
.