Junior Rekryterare/konsultchef med affärsintresse till Bravura

Om Bravura:

Bravura är rekryterings- och bemanningsföretaget som arbetar med tjänster över hela tjänstemannaområdet. Vi har jobb för dig som är i början i karriären och för dig med erfarenhet. Gemensamt är att vi erbjuder schyssta anställningsvillkor för alla våra anställda och att vi är personliga och satsar på service lite utöver det som förväntas.

Om kunden:

Bravura startades 2008 i Stockholm. Vi har sedan dess växt organiskt och har idag över 60 anställda på våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Malmökontoret ligger i Västra hamnen och öppnades 2011, kontoret har idag 13 anställda Bravuras kultur präglas av affärsfokus, en positiv och glad stämning samt ett öppet och härligt arbetsklimat! Vi siktar högt inför framtiden och har den långsiktiga ambitionen att bli en ledande aktör inom bemanning och rekrytering. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och forma vårt kontor!

Just nu söker vi en Junior Rekryterare/konsultchef på ett föräldrarvikariat som sträcker sig minst till maj 2014.

Arbetsuppgifter:

Som rekryterare och konsultchef arbetar du med att lösa rekryterings -och bemanningsuppdrag till Bravuras kunder. Du ansvarar för hela processen som innebär kravmöte hos kund, annonsering,searcharbete, intervjuer, presentation för kund,referenstagning, avtalsskrivning med konsulter samt kontinuerlig uppföljning med konsult och kund. I rollen ingår även merförsäljning. Du kommer ha många uppdrag på en gång, vilket kräver att du arbetar smart och strukturerat samt att du har en god förmåga att prioritera. Dina kunder återfinns inom flera olika branscher och är oftast medelstora eller stora företag. Vi arbetar med uppdrag inom IT/teknik, ekonomi/finans, försäljning samt ledningsarbete.

På Bravura får du ett stimulerande och varierande arbete med möjlighet att skapa ett stort kontaktnät inom näringslivet. Du får ta mycket eget ansvar och du får direkt feedback på ditt arbete från kunder, kandidater och internt. Tjänsten är händelserik,rolig och ger dig möjlighet utveckla din kreativa förmåga och din allmänbildning. Du får en gedigen introduktion hos oss där du förutom utbildning får gå bredvid våra rekryterare/konsultchefer under en tid. Du ingår i ett team med en annan rekryterare/konsultchef och du rapporterar till din teamledare samt till regionsansvarig.

Profil:

- Akademisk examen, minst kandidatnivå inom PA/PAO alternativt företagsekonomi inriktning organisation/management
- Minst 1 års erfarenhet från kvalificerat arbete inom service/försäljning
- Ett stort intresse för rekrytering och näringslivet
- Examensarbete, praktik eller extrajobb av relevans för tjänsten
- Erfarenhet från studier eller arbete utomlands (meriterande)
- Max 2 års heltid arbetslivserfarenhet inom rekrytering - och/eller bemanning

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en affärsintresserad och allmänbildad person som gillar kundkontakt och ett högt arbetstempo. Du är genuint intresserad av att arbeta med just rekrytering och bemanning och du vill utvecklas inom området. Du har lätt för att lära dig nya saker och du är orädd för och intresserad av att ta kontakt med nya människor. Vi tror att du är en person som har ett naturligt sätt att sälja in dig själv på och att du trivs med att arbeta mot uppsatta mål i en tävlingsinriktad miljö.

Övrig information:

Start: Oktober
Plats: Malmö
Lön: Fast + rörlig lön
Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050

Övrig info: Rekryteringsprocessen består av tre steg. En första traditionell intervju, en caseövning där du håller en kort presentation,samt för slutkandidater en träff med Regionschef och Leveransansvarig. Mer detaljerad information om processen får du om du blir kallad till första intervju.

Sökord: Rekryterare, konsultchef, rekryteringskonsult, personal, HR, ekonomi, Malmö

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.