Junior Financial Controller

Junior Financial Controller
Trivs du med redovisning och controlling och söker nya utmaningar i en internationell miljö?

Dfind Finance söker för kunds räkning en Junior Financial Controller med start omgående.

Dina arbetsuppgifter kommer vara budget- och prognosarbete, månadsbokslut samt löpnade uppföljningar och analyser.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Lund

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Välkommen att kontakta Elin Grönqvist via elin.gronqvist@dfindfinance.se [ mailto:elin.gronqvist@dfindfinance.se ] vid eventuella frågor.

Kvalifikationer:
Vi ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi samt 2-4 års erfarenhet i rollen som redovisningekonom och/eller controller i en internationell miljö gärna som projektcontroller.

Du besitter goda kunskaper i Excel och har du tidigare erfarenhet av arbete i SAP och Cognos är detta mycket meriterande. Du ska ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett bolag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss får du möjligheten att förvärva erfarenhet inom olika branscher och organisationer och därmed bygga ett mycket starkt CV.

Våra konsulter är vårt ansikte utåt och det är du som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss och vi har därför en hög närvaro ute hos dig och din uppdragsgivare.

Vi arbetar dedikerat med din kompetensutveckling och i samarbete med de största revisionsbyråerna har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarium som du som konsult kan delta i. Vi ger dig även möjlighet att bredda din kompetens via nätbaserade utbildningar. Utöver detta erbjuder vi föreläsningar samt konsultträffar där vi umgås och lär känna varandra.

Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.