Gruppchef Sundsvall

I Juni 2014 tar vi över trafiken i Västernorrland som då blir ett av Nobinas 21 st trafikområden i Sverige. Med ca 230 anställda och 100 bussar kommer vi att ansvara för att varje dag förenkla resorna i Örnsköldsvik och Sundsvall med omnejd. Busstrafiken kommer att drivas och utvecklas i samarbete med vår uppdragsgivare Din Tur samt respektive kommun. Avtalet kommer att få ett stort miljöfokus och ett nytt sätt för oss att aktivt kunna utveckla trafiken i området.

Till detta söker vi nu en Gruppchef!

Nobina Sverige är landets ledande bussföretag med 6 000 medarbetare och 2 300 bussar. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland andra SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Varje dag förenklar vi resandet för 500 000 påstigande kunder. Det betyder att nästan var tredje bussresa i Sverige sker med Nobina. Läs mer på www.nobina.se

Dina arbetsuppgifter
Som gruppchef hos Nobina ansvarar du för att leda och utveckla din grupp av förare mot målet att förenkla kundernas vardagsresor så att ”Alla vill resa med oss”.  Du är förarens närmaste chef och har en nära dialog med dina medarbetare. I rollen arbetar du med regelbunden coachning och återkoppling genom bl.a. gruppmöten, utvecklingssamtal, förbättringsgrupper och skadesamtal.  Som gruppchef genomför du även medåkningar, följer upp kundsynpunkter, arbetar med nyckeltal och sjukskrivningar samt medföljande administration.   

Du ingår i den lokala ledningsgruppen och rapporterar till trafikchef.

Personliga egenskaper och utbildning
Vi söker en person med goda ledaregenskaper och god kommunikativ förmåga. Du har dokumenterad erfarenhet av personalledning, gärna från en personalintensiv verksamhet. Du arbetar aktivt med att engagera, motivera och utveckla dina medarbetare och samt är van och intresserad av att driva utvecklings- och förändringsarbete. 
 
Du har minst gymnasiekompetens och en mycket god kommunikativ förmåga. Tidigare erfarenhet av kundorienterad verksamhet med högt tempo och många kontakter är meriterande. Du behöver ha B-behörighet då resor kan förekomma i tjänsten.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi erbjuder
En unik roll – du får möjlighet att följa och utveckla medarbetare i vardagen där mötet med kunden är det centrala.  Du deltar mycket aktivt i utvecklingen av den lokala verksamheten. Vi ger dig en gedigen introduktion till rollen, bolaget och branschen och sedan fortlöpande kompetensutveckling.

Tjänsten passar dig som vill kunna påverka och vara delaktig i företagets utveckling. Är du en person som agerar självständigt och som hellre ser möjligheter än problem kommer du att trivas hos oss.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Om tjänsten
Sista ansökningsdag:
2013-12-17
Urval sker löpande.

Frågor gällande tjänsten och rekryteringsprocessen:

Peter Eriksson
e-mail: peter.eriksson@nobina.se eller telefon: 070 108 50 03

Toivo Johansson
e-mail: toivo. eriksson@nobina.se eller telefon: 070 187 19 03

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..