Finanscontroller

Finansiell Controller för konsultuppdrag.

Ansvarsområden:
Du kommer att stödja och supportera företagets finansavdelning med rapportering, redovisning samt ekonomiska analyser och utredningar.

Främsta arbetsuppgifterna:
Rapportering (Resultatrapportering, Säljrapportering, Budget/Prognos), Rapportunderhåll i SAP, Bokslutsarbete inkl lättare koncernredovisning, Rabatthantering, Statistik (ex REPA)

Din bakgrund:
Gymnasieekonom som jobbat länge med ?pusslande av siffor? alt nyutexaminerad Civilekonom eller motsvarande. Goda till avancerade excelkunskaper, Goda MS office kunskaper.Erfarenhet från något affärssystem/rapporteringssystem och/eller SAP är önskvärt. Flytande svenska och engelska i både tal och skrft

Erfarenhet:
Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom Finansiell controlling och/eller redovisningsekonom. Ha kunskaper och förståelse för hur redovisningen påverkar den ekonomiska rapporteringen. Om nyutexaminerad ser vi att du Har kunskaper och förståelse för hur redovisningen påverkar den ekonomiska rapporteringen.

Som person :
Du har förståelse för att det är viktigt att göra rätt från början. Har egen drivkraft, en naturlig nyfikenhet och är självgående. Du kan säkerställa att utsatta deadlines hålls och klarar själv av att planera sin tid och prioritera sina arbetsuppgifter. Har ett högt tempo och kan jobba under press. Kan anpassa sig framgångsrikt till nya eller förändrade krav och förutsättningar. Problemlösande ? följer upp och slutför för att säkerställa att samma incident inte händer igen.

Vi söker för denna tjänst anställning inom CO-WORKER alternativ att du är egen företagare idag och kan arbete som underkonsult.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..