Financial controller till kund inom logistikbranschen!

Vill du arbeta på ett internationellt speditionsföretag? Letar du efter ett arbete med ett högt tempo där du får briljera med dina ekonomiska och analytiska färdigheter? Vi på Adecco Finance & Legal söker nu en financial controller till ett mycket spännande uppdrag hos vår kund i Göteborg!

Hur ser din arbetsdag ut?
Ditt mål som financial controller är att aktivt stötta verksamheten genom att bidra med värdefulla insikter och möjliggöra bättre beslut för hela organisationen. I din roll kommer du att vara en nyckelspelare där du genom ditt analytiska arbeta och kritiska tänkande förbättrar organisationens lönsamhet. Dina arbetsuppgifter är bl.a. att genomföra finansiella analyser, identifiera value drivers, driva performance management, genomföra analyser av KPI:er, vara delaktig och drivande i utformningen av mål, forcasting, finansiella redogörelser samt assistera vid kommersiella och operationella beslut. Du kommer fungera som ett bollplank gällande ekonomiska och finansiella frågor!

Du kommer att bli anställd av Adecco och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund i Göteborg. Arbetets omfattning är på heltid, vardagar under kontorstider. Uppdraget är med start omgående och beräknas pågå till och med januari 2016.

Vem trivs här?
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område samt har arbetat minst ett par år med liknande arbetsuppgifter som ovan.

Du som är en driven, motiverad och självgående person med en mycket stark analytisk förmåga och kunskap om affärer kommer trivas väldigt bra! Du är en sann problemlösare som har ett öga för detaljer samtidigt som du har lätt för att se helheten. För att axla denna roll är du är även utåtriktad, social och har en god samarbetsförmåga. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och ett proaktivt arbetssätt. Ett högt arbetstempo triggar dig och att arbeta mot tighta deadlines får dig bara att prestera bättre. Då arbetsspråken är både svenska och engelska behöver du vara flytande i båda språken, både i tal och i skrift. Har du dessutom goda kunskaper i Excel så är detta uppdraget för dig!

Vad erbjuder vi?
Som konsult hos oss får du inblick i olika organisationer och branscher där du ställs inför utmanande frågeställningar och fortsätter att utvecklas i din yrkesroll som controller! 

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Mer information om Adecco finns på www.adecco.se

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående så rekryteringsarbetet påbörjas redan nu och sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..