Fastighetscontroller

Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en fastighetsekonom till deras verksamhet i Malmö. Tjänsten kommer att inledas med en inhyrning under 6 månader som sedan förväntas att gå över i en fast anställning hos kunden. Som fastighetscontroller är du länken mellan fastighetsförvaltarna, projektledarna och ekonomiorganisationen. Vi kan erbjuda en intressant, utvecklande och ansvarsfull roll i ett företag i medvind. Det kan förekomma resor i tjänsten då fastighetsbeståndet är utspritt i Sverige.

I rollen som fastighetscontroller så kommer du att att arbeta med följande uppgifter:

• Vara stöd och bollplank till fastighetschefen och fastighetsförvaltarna
• Arbeta med kvalitetssäkring, analys och uppföljning av resultat
• Planera och koordinera uppföljningar och prognoser
• Vara flexibel utifrån att det även förekommer ”enklare” ekonomiskt arbete
• Vara delaktig vid förvärv och avyttringar
• Ansvara för nyckeltalsuppföljning

Din profil

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi, då gärna fastighetsekonomi. Förutom din examen ska du även ha en bakgrund som redovisningsekonom, förvaltare eller controller. Det är viktigt att du är van att ha många kontaktytor och att arbeta i en verksamhetsnära roll. Arbetet ställer höga krav på kvalitetsmedvetenhet och noggrannhet.

Du har mycket goda kunskaper i MS Office, då framförallt Excel och Word. Det är viktigt att du är duktig på att uttrycka dig väl på svenska samt engelska i både tal och skrift. Erfarenhet från arbete i Pyramid ses som en merit.

Som person är du driven, engagerad och en duktig problemlösare. Det är även viktigt att du är analytisk, serviceinriktad, strukturerad och att du har ett genuint intresse för fastighetsbranschen. Vi söker dig som är prestigelös i ditt förhållningssätt och som gärna ta tag i utmaningar, stora som små.


Om företaget

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan

Vi presenterar kandidater löpande varpå vi gärna ser att du skickar in din ansökan omgående.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..