Erfarna rekryteringskonsulter till Poolia

Poolia

Presentation
Är du genuint intresserad av både människor och affärer? På Poolia storsatsar vi inför 2014 söker därför erfarna rekryteringskonsulter med goda säljegenskaper som vill vara med och stärka vår rekryteringsaffär i Göteborg.

Våra kunder förväntar sig kvalificerade kandidater med rätt kompetens och attityd för att de ska lyckas i sina verksamheter. Med din hjälp ska vi överträffa deras förväntningar. Våra ledord är kvalitet och personligt engagemang vilket vi strävar efter ska genomsyra vårt arbete, både internt och externt.

Arbetsuppgifter
Som rekryteringskonsult har du fullt ansvar för att skapa din egen kundportfölj och för att driva dina rekryteringsuppdrag. Du genomför fördjupade företags- och kravprofilanalyser och förväntas bidra konsultativt med frågor rörande organisation, kompetensfrågor, ledarskap, lönesystem, annonsering, search mm. Processen fullföljs genom att via annonser och sökningar i diverse nätverk och databaser finna det bästa kandidaturvalet till kund.Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av att rekrytera specialister och chefer. Du som söker är van att arbeta med konsultativ försäljning och med egen budget. Högskoleexamen är meriterande och goda kunskapar i svenska och engelska är ett krav.

Som person söker vi dig som är resultat- och målorienterad. Du har en känsla för kvalitet och en förmåga att utveckla långsiktiga relationer till kunder, kandidater och kollegor. Vi ser även att du är en lagspelare med mycket energi.
Företagsbeskrivning
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 20 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.

2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare.

Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.