Ekonomichef till Xzakt Kundrelation

Som Ekonomichef på Xzakt Kundrelation har du det övergripande ansvaret för ekonomi samt administration för alla bolag i koncernen. Du får en utvecklande roll och blir en av nyckelpersonerna i ett företag i stark frammarsch. Störst del av tiden (cirka 80%) kommer att ägnas åt arbete med Xzakt Kundrelation.

Rollen som Ekonomichef innebär bland annat arbete med
* Årsbokslut och rapportering
* Budget och prognos
* Koncernredovisning
* Skatter, moms och deklarationer
* Årsredovisning
* Kassaflödesanalyser
* Nyckeltalsuppföljning
* Styrelseunderlag
* Fakturering
* Personal- och löneadministrativa frågor

Ekonomichefen ingår i ledningsgruppen samt har personalansvar för två ekonomiassistenter som arbetar med löpande redovisning.

För att lyckas i rollen bör du några års erfarenhet av liknande roll. Du brinner för att arbeta med ekonomi och redovisning och förstår alla flöden inom ekonomiområdet. Du trivs med att jobba både högt och lågt och du lockas av att komma in ett entreprenöriellt bolag. Vidare arbetar du gärna med effektivitetsförbättringar och utveckling av processer och rutiner. Du driver ditt arbete på ett självständigt sätt och har förmåga att prioritera.

Krav
* Akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande
* Minst 5-7 års erfarenhet av ekonomiarbete, i linjen eller på revisionsföretag
* Goda kunskaper i redovisning
* Erfarenhet av att arbeta med analys och uppföljning
* Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Meriterande
* Erfarenhet av enklare koncernredovisning
* Kunskap om bokföring för fastighetsbolag

Personliga egenskaper
* Analytisk
* Prestigelös och flexibel
* Stresstålig
* Strukturerad
* Driven och lösningsorienterad

Placeringsort: Stockholm

I denna rekrytering samarbetar Xzakt Kundrelation med Harvey Nash. Du är välkommen att skicka din ansökan, märkt 2674, i form av CV och personligt brev på engelska till ansokan@harveynash.se För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Sara Petterson, tel. 076-798 13 63. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt.


Xzakt Kundrelation är ett modernt och snabbväxande företag som aktivt hjälper våra uppdragsgivare att utveckla sina kundrelationer, främst genom att ge service och support via inkommande samtal, mail, chatt, sociala media mm. Vi har vunnit en stark position på den Nordiska kundservicemarknaden genom vårt fokus på kvalitet och är idag Nordens främsta kundservice företag med fokus på kvalitet och mervärden för våra kunder. Våra kunder finns över hela Norden men främst i Sverige, och en god portion av landets största företag anlitar oss.
Vi startade operativ verksamhet för 14 år sedan och har hela tiden haft en mycket stabil finansiell ställning, även under mycket stark tillväxt. Vi använder en avancerad teknikplattform för att kunna erbjuda kunderna de mest komplexa tjänster och siktar mot en omsättningsstorlek på 500 MSEK inom de närmaste åren. Ett sådant mål kan bara nås med kompetenta, utvecklingsbara och motiverade medarbetare, vilket vi stolt kan säga att vi jobbar med ända sedan start. Vi har för närvarande produktion i Skellefteå, Åbo och Gävle samt ett marknadskontor i Stockholm.

Xzakt Kundrelation omsätter i dagsläget 150 miljoner SEK och är mellan 350-450 anställda beroende på säsong.

I koncernen finns även två investeringsbolag och två fastighetsbolag.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.