Ekonom med entreprenörstänk till ArrivalGuides!

Är du en driven person med starkt affärssinne och är redo att anta nya utmaningar? Vill du jobba på ett bolag som siktar mot att bli bäst? ArrivalGuides befinner sig i en expansiv fas och söker en ekonomiansvarig som vill utvecklas i samma takt som verksamheten! Läs om deras nya spännande samarbete här: http://affarerivast.se/nyheter/arrivalguides/

OM TJÄNSTEN
Academic Work rekryterar för ArrivalGuides räkning en ekonomiansvarig till deras kontor i centrala Göteborg. ArrivalGuides är ett företag med högt affärsfokus och har i dagsläget världens största nätverk av destinationsinformation och distribuerar uppdaterad information världen över. Sedan start har verksamheten expanderat enormt och behöver därmed förstärkning.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ArrivalGuides.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och deras önskemål är därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomiansvarig kommer du att ansvara för allt som berör ArrivalGuides ekonomi. Du kommer att arbeta i en internationell miljö i ett team med ambitiösa och motiverade kollegor. Du har även ett tätt samarbeta med verksamhetens VD och har mycket kontakt med leverantörer och kunder från olika länder samt externa kontakter så som Skatteverket, banker och övriga myndigheter.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta med likviditetsplanering och kontoavstämningar av balansrapporter etc.
* Ansvara för kund- och leverantörsreskontran
* Arbeta med nyckeltalsuppföljning
* Hantera moms- och skattedeklarationer


För att trivas i tjänsten har du ett naturligt driv och älskar att jobba när du inte vet hur nästa dag kommer att se ut.

VI SÖKER DIG SOM
Har en universitetsutbildning inom ekonomi, med relevant inriktning för arbetet. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare i minst 2 år. Vi ser gärna att du har arbetat som ekonomiassistent eller ekonom, inom ett litet bolag och vill ta mer ansvar alternativt inom ett större och vill ta ett mer helhetsansvar.

Då du kommer att ha kontakt med leverantörer och samarbetspartners runt om i världen krävs det att du både talar och skriver engelska och svenska flytande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Visma, eftersom ArrivalGuides använder sig av detta affärssystem.

Du är en entreprenör som tycker om ansvar och brinner för att förbättra företags ekonomiska situation och rutiner. Arrivalguides lägger stor vikt på din personlighet och tror att du är social och serviceminded. Som person är du även driven, flexibel och strukturerad.

Då tjänsten kräver någon som är ansvarstagande vill vi gärna att du ger ett konkret exempel på ett projekt som du drivit i ditt personliga brev. Det får gärna innehålla information om hur du tar hänsyn till helheten samtidigt som du håller deadlines.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.


* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg05@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonstitel och/eller annonsid i rubriken på ditt mail.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
ArrivalGuides har världens största nätverk av destinationsinformation och distribuerar uppdaterad information världen över i unikt paketerade city break-guider. Över 50 miljoner resenärer använder årligen informationen.
Genom nära samarbete med destinationernas egna destinationsbolag ser ArrivalGuides till att resenären alltid får tillgång till uppdaterad och fräsch destinations material, de arbetar idag med över 110 olika destinationsbolag som Amsterdam Tourism, Visit Berlin, Alicante Tourist Board, Stockholm Visitors Board, Wonderful Copenhagen, City of Munich, etcetera.
En av de saker som gör ArrivalGuides unika är listan över våra distributionspartners som innefattar över 170 välkända resebolag så som SAS, Lufthansa Systems, Ryanair, Venere.com, Jetstar, Air Berlin, Germanwings, Qatar Airways, British Airways, Booking.com, TUI Fly, etcetera. Genom våra partners kommer resenären åt destinationsmaterialet via deras websiter eller bokningsbekräftelse/pre travel emails.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..