Ekonomi & Löneadministratör med controllerinriktning

Om oss

Wikan Personal startades 2011 och är nu väletablerat bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Vi har kontor på 5 orter i södra Sverige. Vi omsätter ca 150 Msek och har omkring 400 anställda. Wikan består idag av tre rörelsedrivande bolag och ett Holdingbolag. Läs mer på www.wikan.se

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en
Ekonomi & Löneadministratör med controllerinriktning till vårt kontor i Kristianstad

Vi behöver nu förstärka vår ekonomi och löneavdelning med ytterligare en person. Vi söker dig som har en stor passion för siffror, ordning och reda och förståelse för våra kunders verksamhet och behov.

Tjänsten är bred vilket innebär arbete både med löneadministration, tidrapportering, kund & leverantörsreskontra, redovisning, månadsbokslut och årsbokslut tillsammans med våra revisorer. En stor och viktig del i tjänsten är controllerarbete. I tjänsten ingår även att ta fram underlag och nyckeltal till styrelsemöte. Rätt person kommer att ha stor möjlighet att växa med bolaget.

Din bakgrund

För att du skall kunna bidra till vår fortsatta framgång ser vi att du har erfarenhet kombinerat med en relevant utbildning i ekonomi och löneadministration, gärna högskola med contollerinriktning. Vi arbetar med Visma lön och administration så har du erfarenhet av detta så är det meriterande. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och är orädd inför nya utmaningar.
Vi förväntar oss att du vill ta ett ansvar i rollen och är bekväm med att ha ett granskande öga på det material du ska hantera och att kommunicera med berörda när det är nödvändigt.
Även om du har kollegor att ta hjälp av är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta självständigt.
Tjänsten är på heltid .

Är det dig vi beskriver? Sök då jobbet omgående dock senast 2014-08-17
Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.
Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag!

För mer information kontakta Lars Berntsson 044-590 65 05

Posted in: Uncategorized | Tagged:

Läs mer på arbetsförmedlingen
.