Ekonom till utbildningskontoret

Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter.

Vår verksamhet

Utbildningskontoret administrerar all kommunal utbildningsverksamhet i Norrköpings kommun, från förskola till vuxenutbildning. I verksamheterna, som idag är indelade under två politiska nämnder, finns cirka 4 200 medarbetare och den totala budgetomslutningen är nästan 3 miljarder kronor.

Arbetsbeskrivning

Som ekonom biträder du verksamhetschef, ekonomichef, förskolechefer och övriga administratörer med resursfördelning, budgetering, löpande ekonomisk uppföljning, bokslut samt övriga ekonomiska frågor och utredningar. I arbetet ingår att kunna kommunicera med chefer och annan personal om olika ekonomiska frågor på ett enkelt och pedagogiskt sätt. Du arbetar kontinuerligt tillsammans med ekonomichef och övriga ekonomer med förbättrings- och utvecklingsarbete.

Din profil

Vi söker dig som har akademisk utbildning i ekonomi. Du ska ha några års erfarenhet av arbete som ekonom. Det är viktigt att du är analytisk, strukturerad, kreativ och beslutsam. Du har hög servicekänsla och förmåga att förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du ekonomichef Lena Cademan Ottosson 011-15 79 78, 0730-20 51 86

Din ansökan vill vi ha senast den 22 maj.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..