Ekonom Hultsfreds kommun och AB Hultsfreds Bostäder

Hultsfred är en lugn och trygg kommun med stora möjligheter för både barn och vuxna. En omväxlande natur med många sjöar erbjuder spännande aktiviteter, lugn och rekreation. Här finns också ett rikt föreningsliv med tonvikt på idrott, musik och kultur. Den årliga festivalen i Hultsfred är en viktig mötesplats för musikintresserade ungdomar.

Hultsfreds kommun har en bas av tillverkningsindustri som under senare år breddats med ett ökat antal tjänsteföretag. Ett växande utbud av utbildningar, inklusive högskoleutbildningar med inriktning på bland annat musikindustri, hälsa och media samt ett gymnasium med starkt fokus på hälsa och musikindustri som förstärker vår framtida attraktionskraft. Vi är en kommun där det finns plats för individer, initiativ och idéer. Du syns och hörs i Hultsfred!

ARBETSUPPGIFTER
Kommunens bostadsbolag, AB Hultsfreds Bostäder, äger och förvaltar 1 677 bostadslägenheter, serviceanläggningar, förskolor, garage med mera. Lägenheter finns i Hultsfred, Vena, Silverdalen, Mörlunda, Målilla och Virserum. En av våra trogna medarbetare går i pension och vi söker nu en ersättare.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
• bokslut och periodrapporter,
• budgetarbete,
• kassa, löpande redovisning och avstämningar, momsredovisning
• redovisning per fastighet,
• lånehantering
• leverantörs- och kundreskontra, fakturaunderlag, fakturering
• inventarieförteckning fordon och maskiner, fordonsförsäkring
• konteringar
• utredningar mm

Du kommer att ha mycket kontakter med kunder, leverantörer, och kollegor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som ekonom. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande. God IT-vana och kunskap i att hantera Officepaketet, särskilt Excel är ett krav. Vi ser gärna att du har relevant ekonomutbildning, gärna högskoleutbildning. Goda erfarenheter kommer att vägas in i bedömningen.
Som person är du självgående, noggrann och analytisk, serviceinriktad, lätt att samarbeta med
och inte främmande för att hjälpa till där det behövs.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..