Ekonom

Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har ca. 800 anställda.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som ekonom ligger fokus på uppföljning/styrning av verksamhetens ekonomi, budgetarbete och analys.
Du kommer främst att arbeta inom området Samhällsbyggnad, där fastighetsförvaltning och VA ingår.
Vi har två större projekt inom Samhällsbyggnad där du kommer att ha en viktigt roll i den ekonomiska styrningen.
Arbetet är varierande och innehåller allt från månadsuppföljningar till projektekonomi med många kontakter internt som externt.
Du deltar i framtagandet av projektbudgetar samt upprättar prognoser och investeringskalkyler i samråd med chefer och projektledare.
Du är en viktig del av vår centraliserade ekonomi- och inköpsavdelning direkt underställda ekonomichefen och deltar aktivt i avdelningens arbete, t ex med utredningar, tertialrapporter och årsbokslut.
Vi arbetar idag i Excel, Aditro RoR, QlikView, etc.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med ekonomisk inriktning. Annan utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig kan också vara av intresse.
Arbetet kräver också att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Du är en god pedagog och drivs av att utveckla och effektivisera arbetet samtidigt som du sprider glädje och motivation.
Framförallt har du en god analytisk förmåga och en hög känsla för service. Erfarenhet av ekonomi- och projektstyrning inom Bygg/Fastighets/Entreprenad sektorn är meriterande.ÖVRIGT
Tjänsten förutsätter att föreslagen budget 2015 beslutas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..