Driven Konsultchef till Tieto Energy Utilities

Tieto Energy Utilities

Presentation
Vill du få en nyckelroll i ett framgångsrikt IT-tjänsteföretag med verkliga möjligheter till personlig utveckling? Då kanske detta är rollen för dig. I rollen som Konsultchef rapporterar du till chefen för avdelningen och ingår i dess ledningsgrupp.
Arbetsuppgifter
Som Konsultchef hos Tieto Energy Utilities kommer du att ansvara för att ständigt utveckla, coacha och motivera ditt team och se till att kundernas behov av högkvalitativa leveranser möts. Du får en nyckelroll i att nå de strategiskt uppsatta målen samt att bryta ner dem på individnivå.

Som ansvarig för resultatet ansvarar du för resurskoordinering och planering i syfte att optimera beläggningsgrad hos konsulterna.

Rollen är säljorienterad och du kommer att delta aktivt i säljprocessen och arbeta tillsammans med konsulterna med att utveckla affärsverksamheten. Du kommer även själv arbeta aktivt som konsult. Som chef för cirka 20 konsulter kommer du att ha ett visst HR-ansvar och ta en aktiv roll i att genom ett coachande ledarskap agera förebild.
Utbildning/erfarenhet
Minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna som konsult, och minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med personalansvar, gärna som konsultchef inom en teknikorienterad organisation. Erfarenhet från energi eller telecombranschen är mycket meriterande. Du har en akademisk utbildning i botten.

Som person har du en mycket god förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat och entusiasmera och motivera människor. Du trivs i en dynamisk miljö och har den energi och det driv som krävs för att nå de uppsatta målen, och du arbetar strukturerat och fokuserat med att optimera resurser.

Du trivs med att samarbeta med andra och bygga relationer externt såväl som internt, men har även förmågan att arbeta självständigt. Du är en utmärkt kommunikatör både i tal och skrift och dina kunskaper i svenska och engelska är flytande. Självklart är du affärsmässig med hög professionalitet mot såväl medarbetare som kunder.
Företagsbeskrivning
Tieto är Nordens största IT-tjänsteföretag och erbjuder helhetslösningar för näringsliv och offentlig sektor. Företaget verkar på global nivå inom produktutveckling samt via globala leveranscenter. Vårt mål är att utveckla företag och samhälle med hjälp av IT samt skapa möjligheter för våra kunder att transformera sina verksamheter. Vi tror på utveckling och resultat som märks.
Tieto grundades 1968 och har huvudkontor i Helsingfors. Vi är cirka 17 000 anställda i över tjugo länder och har en omsättning på cirka 1,8 miljarder euro. Aktien är listad på NASDAQ OMX i Helsingfors och Stockholm.
Företagets hemsida
Mer information hittar du på www.tieto.se

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, med visst uppehåll ett par semesterveckor, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..