Driven konsultchef till Manpower i Skövde

Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag.

Arbetsbeskrivning
Som konsultchef på Manpower väntar ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete med många personliga kontakter. Denna tjänst är placerad i Skövde.

I din roll som konsultchef kommer du att arbeta med att intervjua och rekrytera kandidater till vår uthyrningsverksamhet, ta emot order och bemanna våra kunder med rätt personal. Som konsultchef arbetar du aktivt med kvalitetsuppföljningar och löpande personaladministration.

Du ansvarar själv för att driva och utveckla affärerna och bygga långsiktiga relationer till våra kunder. Till din hjälp har du företagets processer och metodik som på ett effektivt sätt hjälper dig att nå dina och företagets mål.

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbetsledning, försäljning och personalfrågor. En absolut fördel har du om du har god kännedom om det lokala näringslivet.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är en person som tycker om när tempot stundtals är rejält högt. Du måste också trivas med att ha många kontakter och när ingen dag är den andra lik. Som person måste du vara självgående, strukturerad och ha en vilja att driva, utveckla och påverka verksamheten. Det krävs också att du är resultatinriktad, målmedveten och uthållig.

Manpower eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken på vår hemsida www.manpower.se. Vi har löpande urval så vänta inte med din ansökan, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. För mer information kontakta Johan Hellstrand, Affärsområdeschef på jhells@manpower.se eller telefon 0500-44 62 44.

Välkommen med din ansökan!
Läs mer på arbetsförmedlingen
.