Driven konsultchef

Vill du jobba med försäljning och bemanning?

Randstad expanderar och söker drivna konsultchefer för att förstärka Staffing i Stockholm.  Vi hoppas att du vill vara med på resan och växa med oss på Randstad Sverige!

Dina arbetsuppgifter 
Som säljande konsultchef på Randstad etablerar du och upprätthåller kundrelationer på bemanningssidan. Tjänsten innebär både nykundsbearbetning och merförsäljning med ett långtgående kundansvar. Tillsammans med ditt team driver du sedan rekryteringsprocessen från kravprofil, intervjuer och tester till kandidatpresentation och tillsättning av tjänst. I rollen som konsultchef ansvarar du för personalplanering där behovet kräver stor flexibilitet.

Din bakgrund 
För att passa i rollen som säljande konsultchef hos oss på Randstad ska du ha dokumenterad erfarenhet av nykundsbearbetning, gärna inom tjänsteförsäljning. Vi vill att du ska kunna visa på erfarenhet av att slutföra affärer och en förmåga att utveckla långsiktiga kundrelationer. Meriterande är tidigare erfarenhet från att hantera storskalig bemanning från bemanningsbranschen.


Lämplig bakgrund är högskoleutbildning eller motsvarande.
B - körkort fordras.

Dina egenskaper
För att lyckas hos oss bör du vara socialt självsäker med en förmåga att skapa förtroende och agera övertygande. Du ska ha en känsla för kvalité och en förmåga att utveckla långsiktiga relationer till kunder, konsulter och kollegor. Vi ser även att du är en lagspelare med mycket energi.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner. Naturligtvis kommer vi att ställa höga krav på dig, men är du rätt person kommer du i gengäld att få mycket tillbaka! Randstad är ett växande företag med stora karriärmöjligheter för den som är redo att ge det lilla extra.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Joacim Älgevik 0729 88 90 19.

 
Du kan även maila din ansökan till linda.hogfeldt@randstad.se

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Good to know you
Läs mer på arbetsförmedlingen
.