Controllers till Experis Finance konsultverksamhet i Skåne

Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom bland annat Ekonomi & Redovisning, Inköp och HR. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Med 1600 konsulter och 6500 genomförda rekryteringar bara det senaste året är Experis Sveriges största konsult- och rekryteringsföretag inom segmentet chef och specialist.


Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi nu controllers med mellan tre till fem års arbetslivserfarenhet för intressanta uppdrag hos våra kunder. Din erfarenhet kan komma från Ekonomi – Projekt - eller Business Controlling.

Vi söker dig som har arbetat med resultatuppföljning, avvikelseanalyser, nyckeltalsberäkningar, rapportering, budget- och prognosarbete.

Du har en civilekonomutbildning eller motsvarande och det är mycket meriterande om du även har en bakgrund inom redovisning. Du har erfarenhet från olika ekonomi- och rapporteringssystem samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Ett krav är att du är van att arbeta i Excel (Pivottabeller och Makron). Då många av våra kunder är internationella krävs även goda kunskaper i engelska.


Vem är du?
För att passa och trivas i konsultrollen är du resultatinriktad, flexibel och nyfiken, både på nya människor och nya erfarenheter. Du är analytisk, operativ och proaktiv, resultatinriktad och driven samt lyhörd för våra kunders behov.


Vad kan vi erbjuda dig?
Låt Experis öppna dörrarna till ditt drömföretag. Vi samarbetar med många av Sveriges intressantaste företag och vi verkar inom segmentet chef/specialist.

Vi kan erbjuda:
• Intressanta tjänster på marknadens kändaste företag.
• Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt.
• Möjlighet att jobba i svensk och internationell miljö.
• Nätverkande med personer inom din yrkeskategori genom såväl nätverksträffar som sociala aktiviteter.

Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård är exempel på annat som vi erbjuder alla våra anställda.


Kontaktperson
Ansök genom att registrera din CV via länken nedan snarast, urval sker löpande.

För mer information om Experis Finance och vad vi kan erbjuda dig är du välkommen att kontakta Gabriella Mjölnevik på telefon 031-61 72 39 eller mail: gabriella.mjolnevik@se.experis.com.

Varmt välkommen med din ansökan!
Läs mer på arbetsförmedlingen
.