Controller/Ekonomiansvarig

Eksjö Energi AB är ett samhällsnyttigt företag som arbetar vi för våra kunders och miljöns bästa. Vi arbetar med en långsiktig investerings horisont.

Företaget är helägt av Eksjö kommun.

Vi bygger och underhåller infrastruktur för att förse hushåll och företag med el, fjärrvärme, internet, vatten- och avlopp, gata samt renhållningstjänster.

Koncernen har 56 anställda och omsätter ca.200 miljoner kr per år.

Vi söker en erfaren och affärsinriktad controller/ekonomiansvarig som trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll.

Verksamheten behöver ständigt utvecklas mot affärsmässighet. Därför behövs stöd till de verksamhetsansvariga inom koncernen i form av såväl direkt dialog som för ändamålet lämpliga modeller/metoder.

Din huvuduppgift blir att aktivt delta i arbetet med att utveckla och stödja verksamheten. Budget- och prognosarbete, ekonomitransaktioner, årsbokslut, affärs- och investeringskalkyler, kostnads-/intäktsanalyser och utredningar är viktiga inslag i detta.

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant högskoleutbildning inom ekonomi samt ett par års erfarenhet. Du får gärna vara van vid att arbeta i projektform. Du är en kvalificerad användare av Office och uppdaterad på olika affärssystem. Du ser helheter men kan även engagera dig i detaljfrågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Vi har som målsättning att bli färdig med rekryteringen till årets slut 2014. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Upplysningar om tjänsten lämnas av VD Mårten Hermansson 0381-19 20 01.

Skicka ansökan märkt "Ekonom" snarast men senast 2014-10-31 till: Eksjö Energi AB, Telegatan 8, 575 80 Eksjö
eller med email till: marten@eksjoenergi.se

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..