Controller till Värmländskt industriföretag!

Är du en erfaren ekonom som vill jobba som Controller? Vi på Adecco söker nu en driven person som vill ha ett stimulerande arbete som controller på ett Värmländskt industriföretag. 

Hur ser din arbetsdag ut?
Som controller kommer du att ingå ekonomiavdelningen som idag är ett team på 12 personer, varav 3 har rollen som controller. Du kommer att arbeta med ekonomisk styrning, analys och uppföljning. Rollen innebär att du kommer att samarbeta med ett flertal människor i olika delar av organisationen, driva processer och kunna vara ett stöd i alla ekonomiska frågor.

Vem trivs här?
Vi tror att du som söker är civilekonom eller ingenjör. Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet, gärna också erfarenhet från SAP eller liknande affärssystem. Du har mycket goda kunskaper i Excel och god erfarenhet av övriga Office-program. Förutom nödvändiga yrkesmässiga kvalifikationer, är du strukturerad och stresstålig. Du har en analytisk förmåga, har lätt att kommunicera i tal och skrift både på svenska och på engelska. Din kommunikativa förmåga används i gott samarbete med olika yrkesgrupper både inom och utom företaget.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag och du blir anställd av oss och uthyrd till vår kund som finns i Värmland, med ca 1 timmes pendlingsavstånd från Karlstad. Möjligheten att sitta i Karlstad 1 dag/vecka finns. Tjänsten är ett graviditetsvikariat och förväntas pågå ca 1 år med start inom kort.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in din ansökan med CV som visar vad du gjort tidigare och Personligt brev som förklarar varför du söker tjänsten och varför du är rätt person. Rekryteringsarbetet startar omgående så skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen att söka!

Posted in: Uncategorized |

Läs mer på arbetsförmedlingen
None found..