Controller till Luvata

Om företaget

Luvata Söderköping utvecklar och tillverkar värmeväxlare för inomhusventilation samt för indirekt kylning av industriella applikationer såsom krafttransformatorer, generatorer, stora elektriska motorer och stationära dieselmotorer. Vår verksamhet präglas av ett stort tekniskt kunnande och kvalitetsmedvetande. Från Söderköping levererar vi årligen ca 50.000 värmeväxlare till kunder över hela världen. Du möter en pålitlig leverantör med stora resurser. Läs mer på www.luvata.com/coiltech


Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att medverka i budgetarbete samt att förse organisationen med prognoser och analyser. Du genomför kostnads- och marginaluppföljningar samt är behjälplig med kostnadskalkyler och andra underlag till offerter. Du kommer även att stötta andra avdelningar och chefer med analyser och beslutsunderlag. Du ansvarar för rapportering dels till ekonomichefen men även till moderbolag i Italien och i Finland.
Du ingår i ett team på finansavdelningen som, förutom denna tjänst som controller, består av en ekonomichef, en redovisningsansvarig och två ekonomiassistenter. Det är en grupp med högt i tak där alla kommer till tals och där utveckling och kreativitet är ledord. Vi har en platt organisation med snabba beslut och högt tempo.


Din profil

Du har en högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande kompetens och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du har lätt att få en överblick, är kreativ, analytisk och strukturerad och en riktig fena på excel.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


Ansökningsförfarande

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvariga rekryterare på Industrikompetens, Svanhild Johansson, 013-473 81 62, svanhild.johansson@industrikompetens.se. Du ansöker genom att logga in och registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se . Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.
Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag.


Om oss

Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Våra kunder finns främst inom industri och IT men även på den offentliga sidan. Rekrytering, bemanning och omställning ingår i vårt tjänsteutbud liksom kundunika och standardiserade undersökningar. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor i Östergötland och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Läs mer på arbetsförmedlingen
.